Farà quasi un any, us vaig parlar de les barretes de xocolata de format snack de Torres, les de menta i stevia. En plena eufòria després de la legalització de l’stevia a Europa el producte va ser pioner en el moment i en la combo de sabors. La xocolata, molt encertada pel meu gust, s’ha repetit aquest cop en un sabor més tradicional, les barretes amb petits trossets de taronja liofilitzada i de nou, amb stevia.
Hi ha opinions molt dispars sobre el gust que desprèn l’estèvia, i en el meu cas, he de dir que només m’agrada en proporcions molt petites. Un sobre d’stèvia pel cafè, em provoca quasi arcades, horrible i fa impossible acabar-se el cafè. Ara bé, segons quins productes de brioixeria, xocolata o dolços sense sucre, sol entrar força millor si n’hi ha les proporcions adequades i el regust típic que té combina bé amb el sabor del producte.
La barreta de xocolata negra i taronja tenia tots els ingredients adequats per acabar agradant-me. La línia gràfica entre una tipografia handamde (feta a mà) i uns degradats cridaners de fons entren molt a la moda hipster actual i la seva filosofia DIY (Do it yourself), encara que en el fons, és una barreta de xocolata per combinar amb un tros de pa, de tota la vida. D’aquesta manera, Torras, segueix ampliant el seu ventall de xocolates sense gluten i amb stevia per a tots els públics.
Hi ha opinions molt dispars sobre el gust que desprèn l’estèvia, i en el meu cas, he de dir que només m’agrada en proporcions molt petites. Un sobre d’stèvia pel cafè, em provoca quasi arcades, horrible i fa impossible acabar-se el cafè. Ara bé, segons quins productes de brioixeria, xocolata o dolços sense sucre, sol entrar força millor si n’hi ha les proporcions adequades i el regust típic que té combina bé amb el sabor del producte.
La barreta de xocolata negra i taronja tenia tots els ingredients adequats per acabar agradant-me. La línia gràfica entre una tipografia handamde (feta a mà) i uns degradats cridaners de fons entren molt a la moda hipster actual i la seva filosofia DIY (Do it yourself), encara que en el fons, és una barreta de xocolata per combinar amb un tros de pa, de tota la vida. D’aquesta manera, Torras, segueix ampliant el seu ventall de xocolates sense gluten i amb stevia per a tots els públics.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada