Dietorelle és una marca italiana de caramels sense sucre, bé, de fet, no és una marca qualsevol… representa un terç del mercat dels caramels. Indiscutiblement de les marques que han sabut aguantar tots els canvis del sector, acompanyat sempre d’una imatge gràfica molt canviant, fresca i a l'última. Actualment, forma part del grup suec Cloetta, qui l'any passat va comprar la irlandesa Jelly Bean Factory (comentada al seu temps aquí).
Aquí, la marca té seguidors, però no és, ni de bon tros, tan coneguda ni consumida. Molt probablement, per la bona qualitat i rivalitat que existeix amb les marques locals. Però deixem de banda els caramels i centrem-nos a aquesta novetat de goma, envasada en peces individuals amb una cara transparent que ens permet veure el color de la goma de dins.
La cara b de l’embolcall, ens diu (amb una tipografia que em provoca arcades) que es tracta de quelcom tou. Provem-lo i horror. No m’ha agradat pas. La seva textura és molt més propera als “wine gums” (per exemple, els Maynards) que el jelly de gelatina, i això no és pas el que em desagrada, sinó el sabor de regalèssia… uf. No fa gens per mi. Seguiré tirant dels caramels, de moment.
Aquí, la marca té seguidors, però no és, ni de bon tros, tan coneguda ni consumida. Molt probablement, per la bona qualitat i rivalitat que existeix amb les marques locals. Però deixem de banda els caramels i centrem-nos a aquesta novetat de goma, envasada en peces individuals amb una cara transparent que ens permet veure el color de la goma de dins.
La cara b de l’embolcall, ens diu (amb una tipografia que em provoca arcades) que es tracta de quelcom tou. Provem-lo i horror. No m’ha agradat pas. La seva textura és molt més propera als “wine gums” (per exemple, els Maynards) que el jelly de gelatina, i això no és pas el que em desagrada, sinó el sabor de regalèssia… uf. No fa gens per mi. Seguiré tirant dels caramels, de moment.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada