Sóc jo, o les bosses Haribo són cada vegades més petites? Potser m'ho sembla, o segurament, la competència les ha fet més grosses. El que és segur, és que tots ronden entre els 100 i els 150 grams de gelatina aromatitzada (o similar).
Les anelles és una altra de les gomes més populars a les botigues de caramels (o ja podem dir les botigues de gomes? Ho dic per l'escàs espai destinat al caramel que hi ha actualment), juntament amb els cors, les melons o altres productes d'Haribo com la regalèsia enrotllada, les Parisinas i els Colo-Rado (vaja, aquests d'Haribo també tenen un departament de màrqueting catxondo, com els 5).
De maduixa, poma (les millors, amb diferència), llimona, mora (pse, no gaire) i préssec (un altre de molt bo, per quan una bossa, únicament de poma i préssec?). La textura de les gomes és força densa, no us puc dir si per el "suc de fruita" que porta o per el tipus de gelatina. Com bé explica a la web de l'empresa, les gomes estan fetes d'una mescla de glucosa (els fa transparents), sucre, dextrosa (un tipus de refrescant) i gelatina (que li dona consistència a tot plegat i reté la forma del motlle. A tot plegat, s'hi afegeix una mescla d'extracte de fruita i plantes, sabors, colorants i una mica d'àcid cítric (massa poc pel meu gust, però ideal per les meves dents).
Les anelles és una altra de les gomes més populars a les botigues de caramels (o ja podem dir les botigues de gomes? Ho dic per l'escàs espai destinat al caramel que hi ha actualment), juntament amb els cors, les melons o altres productes d'Haribo com la regalèsia enrotllada, les Parisinas i els Colo-Rado (vaja, aquests d'Haribo també tenen un departament de màrqueting catxondo, com els 5).
De maduixa, poma (les millors, amb diferència), llimona, mora (pse, no gaire) i préssec (un altre de molt bo, per quan una bossa, únicament de poma i préssec?). La textura de les gomes és força densa, no us puc dir si per el "suc de fruita" que porta o per el tipus de gelatina. Com bé explica a la web de l'empresa, les gomes estan fetes d'una mescla de glucosa (els fa transparents), sucre, dextrosa (un tipus de refrescant) i gelatina (que li dona consistència a tot plegat i reté la forma del motlle. A tot plegat, s'hi afegeix una mescla d'extracte de fruita i plantes, sabors, colorants i una mica d'àcid cítric (massa poc pel meu gust, però ideal per les meves dents).
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada