No em direu que no us he alegrat el divendres, una barreta de Lindt no es comenta cada dia. Seguint amb la tendència de productes suïssos (recordeu els Cielos de dimecres), avui toca parlar de l'emprea de David Sprüngli-Schwarz i el seu fill, Rudolf Sprüngli-Ammann.
La Nocciolatte són tres avellanes senceres recobertes de crema d'avellana i xocolata amb llet i col·locades sobre una base de xocolata que li dóna aquesta presentació tan elegant. Encara que no acostumi a parlar bé de la xocolata amb llet, trobo que la que han aconseguit els de Lindt en aquesta es mereix un aplaudiment. Deliciosa combinació (recordeu alguna cosa amb avellanes que no sigui deliciosa?).
Els orígens de l'empresa els podeu llegir a l'entrada de la Viquipèdia, prou ampli per entendre l'empresa fundada pel suís Rudolf.
La Nocciolatte són tres avellanes senceres recobertes de crema d'avellana i xocolata amb llet i col·locades sobre una base de xocolata que li dóna aquesta presentació tan elegant. Encara que no acostumi a parlar bé de la xocolata amb llet, trobo que la que han aconseguit els de Lindt en aquesta es mereix un aplaudiment. Deliciosa combinació (recordeu alguna cosa amb avellanes que no sigui deliciosa?).
Els orígens de l'empresa els podeu llegir a l'entrada de la Viquipèdia, prou ampli per entendre l'empresa fundada pel suís Rudolf.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada