Sembla que per fi, tenim un toffee farcit amb un farcit com déu mana. Al final han sigut els de Milka que han tret un assortit de toffees farcits amb sabors: el clàssic, el de crema d'avellana i el de cafè. Jo com que sóc així de gafe malastruc (gràcies diccionari) he agafat el més dolç, el que desprén un aire de xocolata amb llet més béstia i que indubtablement, dels tres, ja es veia a venir que no m'agradaria.
Però he caigut a la mateixa trampa que tothom. La bossa. I quina bossa senyors, aquest mate violeta de la marca amb aquestes lletres d'aire cal·ligràfic, amb la lligadura de les efes i el remolí de caramel que hipnotitza... no em podeu negar que atrapa. Atrapa ara que és de les poques que fan servir aquesta impressió. Ja ho veurem més endavant.
El producte però, està uns quants quilòmetres enrere. Per començar, una vegada obert el paper ha passat de primera divisió a tercera regional, i per si ja anava errat en el sabor, l'olor de crema de llet desnatada s'ha fet notar moltíssim (no se si és desnatada, és la sensació olfactiva que m'ha arribat). La xocolata que porta molt superficialment per fora és perfectament prescindible, el que m'ha agradat és la textura del toffee.
Tenia la sensació que s'acabaria enganxant a tot arreu, i al final ho ha fet però molt menys del previst. A més a més, quan mastegant, he pogut fer una espècie de xiclet amb el farcit de dins, el sabor del caramel ho ha millorat molt tot plegat. És un bon toffee, tot i que crec que l'experiència seria molt més satisfactòria amb el d'avellana o cafè, ja que són sabors més forts. S'haurà de provat.
Però he caigut a la mateixa trampa que tothom. La bossa. I quina bossa senyors, aquest mate violeta de la marca amb aquestes lletres d'aire cal·ligràfic, amb la lligadura de les efes i el remolí de caramel que hipnotitza... no em podeu negar que atrapa. Atrapa ara que és de les poques que fan servir aquesta impressió. Ja ho veurem més endavant.
El producte però, està uns quants quilòmetres enrere. Per començar, una vegada obert el paper ha passat de primera divisió a tercera regional, i per si ja anava errat en el sabor, l'olor de crema de llet desnatada s'ha fet notar moltíssim (no se si és desnatada, és la sensació olfactiva que m'ha arribat). La xocolata que porta molt superficialment per fora és perfectament prescindible, el que m'ha agradat és la textura del toffee.
Tenia la sensació que s'acabaria enganxant a tot arreu, i al final ho ha fet però molt menys del previst. A més a més, quan mastegant, he pogut fer una espècie de xiclet amb el farcit de dins, el sabor del caramel ho ha millorat molt tot plegat. És un bon toffee, tot i que crec que l'experiència seria molt més satisfactòria amb el d'avellana o cafè, ja que són sabors més forts. S'haurà de provat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada