Comencem la setmana a Itàlia. Encara que el temps no acompanyi, comentarem un bombó farcit de xocolata, bé, dic xocolata per entendre'ns, però per un euro, no espereu un gran orgasme. De fet, no l'arribareu a notar. Això és una crema de succedani amb llet i farcit amb una crema d'avellana i cereals. Com l'he trobat? Doncs molt bo.
El bombó té una mida força generosa, més o menys igual que un Ferrero Rocher i va embolicat amb aquest doble llaç que podeu veure a les fotografies. Un cop obert, les dues meitats de la bola són perfectament visibles i m'han entrat unes ganes molt grans de separar-les per veure com era per dins. Segur que vosaltres també en tindreu ganes, i us serà fàcil ja que tan sols fent una mica de pressió amb els dits, veureu com es separen i queden panxa enlaire amb el seu farcit perfectament dipositat.
Traient el tema del preu de nou, per un euro, crec que Vergani ha fet un producte comestible i agradable que no m'importa menjar una vegada cada molt. Si el voleu provar, l'haureu de buscar vosaltres mateixos ja que a la web de l'empresa no n'hi ha cap rastre. La meva deducció, personal i que no te perquè ser veritat, és que el producte s'allunya molt de la imatge d'empresa que volen donar. Es pot veure en el tractament de les fotografies i la selecció interessada dels productes que s'hi mostren (no és pas una critica negativa, de fet, algú puja fotos a una web d'empresa de forma desinteressada?). I com tota empresa, l'inici de Vergani comença el 1881 amb la compra de la botiga on va començar a aprendre l'ofici el venecià Secondo Vergani.
El bombó té una mida força generosa, més o menys igual que un Ferrero Rocher i va embolicat amb aquest doble llaç que podeu veure a les fotografies. Un cop obert, les dues meitats de la bola són perfectament visibles i m'han entrat unes ganes molt grans de separar-les per veure com era per dins. Segur que vosaltres també en tindreu ganes, i us serà fàcil ja que tan sols fent una mica de pressió amb els dits, veureu com es separen i queden panxa enlaire amb el seu farcit perfectament dipositat.
Traient el tema del preu de nou, per un euro, crec que Vergani ha fet un producte comestible i agradable que no m'importa menjar una vegada cada molt. Si el voleu provar, l'haureu de buscar vosaltres mateixos ja que a la web de l'empresa no n'hi ha cap rastre. La meva deducció, personal i que no te perquè ser veritat, és que el producte s'allunya molt de la imatge d'empresa que volen donar. Es pot veure en el tractament de les fotografies i la selecció interessada dels productes que s'hi mostren (no és pas una critica negativa, de fet, algú puja fotos a una web d'empresa de forma desinteressada?). I com tota empresa, l'inici de Vergani comença el 1881 amb la compra de la botiga on va començar a aprendre l'ofici el venecià Secondo Vergani.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada