Crispyclan és una col·lecció de chips (patates fregides) de la casa italiana La Mole. El primer que crida l'atenció és el seu elaborat embalatge sense l'habitual brillantor de les bosses de patates. Això, els dibuixos que podeu veure a la resta de la col·lecció de sabors (naturals, rosmarino, pizza i paprika) i pel fet de ser una espècie de raviolis aixafats sense farcit.
Ja m'heu llegit algunes vegades parlar del picant, i em tira enrere, no m'agrada gaire i sovint ho trobo massa fort. No és el cas d'aquests, prou decents i que m'he pogut menjar sense problema. Potser els amants del picant ho trobaran massa suau per ells. Bé, almenys, el sabor del paprika és molt bo, i ben segur que us agrada.
La Mole es va fundar el 1978 coma empresa de fornejat, que feia coses que es fan al forn, vaja. Aquesta passió que mostraven per la feina es va veure posteriorment en un rendiment considerable de la producció, que els va permetre alhora, treballar amb altres sectors que no els eren tan propis. Així van néixer els quatre pilars que formen aquesta empresa de Torí: la part clàssica amb els "Spighetti" o els "Grissinelli", els snaks, el servei d'hostaleria i els dolços com "Torcetti, galetes de Piedmont i altres coses acabades amb etti i elli. Tot molt maco, i la primera experiència que tinc amb la marca italiana ha sigut molt satisfactòria.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada