Si, feia temps que no posava galetes. Suposo que té una explicació... les galetes, a les mans, no em duren ni deu minuts. Si la crema que porta entre capes, és igual de bona que la galeta de crema d'avellanes Manner, malament, encara dura menys.
Els italians de Balconi Dolciaria ho han sabut fer molt bé, i m'he hagut de resistir molt per portar-les fins a casa i fer-ne fotos. Tant la galeta com la crema de cacau que porta és increïble. Feia molt de temps que no en trobava de tant bones, i això que som (suposadament) un país amb molta galeta.
Balconi, com deia, és italiana i està especialitzada en la fabricació de pastes, galetes i alteres productes derivats d'aquesta branca dels dolços. Fundada al 1953 per el jove pastisser Michele Balconi en un petit taller artesanal i que amb treball i esforç ha arribat a convertir-se en un èxit global. Actualment, ho ha dues fàbriques que no paren en tot el dia per produir més de cinc milions de brioixos al dia. Una animalada.
Els italians de Balconi Dolciaria ho han sabut fer molt bé, i m'he hagut de resistir molt per portar-les fins a casa i fer-ne fotos. Tant la galeta com la crema de cacau que porta és increïble. Feia molt de temps que no en trobava de tant bones, i això que som (suposadament) un país amb molta galeta.
Balconi, com deia, és italiana i està especialitzada en la fabricació de pastes, galetes i alteres productes derivats d'aquesta branca dels dolços. Fundada al 1953 per el jove pastisser Michele Balconi en un petit taller artesanal i que amb treball i esforç ha arribat a convertir-se en un èxit global. Actualment, ho ha dues fàbriques que no paren en tot el dia per produir més de cinc milions de brioixos al dia. Una animalada.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada