Avui us torno a parlar de Peccin, una empresa del Brasil molt gran que d'entre molts productes dolços que fabrica, hi ha el xiclet farcit. Per la forma, mida i pel tipus de farcit, molts pensareu que és similar als melons Vidal. Res més lluny de la realitat, són molt similars. El que els diferencia, és el sabor.
El primer de tots, he agafat el de maduixa (morango) perquè per experiència, és el que determina si una empresa sap posar essències als seus productes, o no. En aquest cas, ha passat la prova, però res espectacular a mencionar. Xiclet farcit com molts d'altres, i un farcit prou "gran" per notar-lo al mastegar. El color, molt intens, molt més que els seus companys.
L'altre sabor que em feia més curiositat provar ha sigut el de raïm. No és un sabor gaire freqüent, aquí tirem més al sabor de la mora per aquests casos on cal fer una macedònia de sabors. Deixant de banda que el color era lamentable i que m'ha tret molt les ganes de seguir provant-lo, he de confessar que és un gran sabor, no gaire similar al raïm, però agradable i amb ganes de provar altres coses amb aquest sabor estrany.
L'últim, la menta (hortela), que te tot el que he mencionat anteriorment però s'ha quedat a mitges amb la frescor. Potser en van fer servir massa pels Nitro Feras i tenien l'estock esgotat...
He vist que n'han tret uns de triple sabor, pels colors i l'embolcall, tinc moltes ganes de provar-ho, i potser d'aquesta manera acabarem donant la justícia que es mereix Peccin.
L'últim, la menta (hortela), que te tot el que he mencionat anteriorment però s'ha quedat a mitges amb la frescor. Potser en van fer servir massa pels Nitro Feras i tenien l'estock esgotat...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada