Ara sí que deixo el bloc penjat uns dies, aprofito uns dies per sortir de davant de la pantalla i anar a fer coses diferents. Abans de marxar, però, volia acabar fent una petita crònica a un caramel senzill.
Els caramels de Ricola, molt probablement és de les coses més estranyes que podem trobar aquí (aquí a casa, al vallès occidental!). Dic estranyes perquè és una marca que aquí es coneix més per la goma dura que ven en caixes de cartró que pels caramels. De fet, aquest que he provat avui és "importat" per un company que ha fet les vacances abans que jo (i s'ha passat totes les tres setmanes enviant les fotos d'on anava per whatapp! tita freda!).
De tota la família de caramels, la d'herbes amb mel té aquesta forma ovalada, mentre molts d'altres són quadrats. Personalment m'agrada més quadrats, qüestió de gustos, segurament si fossin tots quadrats, m'agradarien ovalats...
El color fosc amb la R corporativa en relleu i l'olor d'herbes li donava a tot plegat un aire molt medicinal, un cop dins, el caramel era senzillament deliciós. Crec que deixaré de banda durant una bona temporada les gomes i em passaré als caramels, val la pena.
Ricola AG, és una empresa fundada al 1930 per Emil Richterich i avui dia encara la porten familiars seus. El nom, prové del nom inicial de l'empresa: Richterich & Co. Laufen. Amb més de 400 empleats, 12.000 tones l'any i amb seu a Laufen (prop de Basilea) exporten el millor dolç d'herbes suís (i ull, perquè fins i tot diria que el millor d'Europa) arreu del món.
Fàbrica de Ricola a Laufen per l'arquitecte Zwimpfer Partner
I ara, la cirareta del pastís: un anunci que van fer per el dia de la música els senyors Ricola, no és boníssim?
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada