Hola, avui em toca menjar amb patates l’article sobre l’snack de Nocilla que vaig publicar fa unes setmanes. Aquí teniu els Dip Dip de Bollycao que podeu trobar actualment al supermercat, i escolteu, boníssims.
Ara que tenim els dos productes, puc dir que la xocolata dels Dip Dip és lleugerament millor que la de Nocilla, però els pals, el 50% del producte, és molt millor el de la casa Nutrexpa que la casa Panrico.
Com diu el bloc de menjar ktadores, el naming del producte, “Dip” ve de l’anglès “mullar” o més aviat “sucar”. Que tot plegat, no és més que una descripció del que consisteix el producte: uns pals de farina de blat que has de sucar a la crema de cacau.
Dip Dip és, gràficament, més juvenil, més gamberro i anàrquic que la gràfica dels Nocilla sticks, més “ben posat, ordenat i elegant”. Però des de Santa Perpetua de Mogoda, Panrico té una línia de productes juvenil molt street look & style, on aquests Dip Dip hi encaixen a la perfecció. Ja tenim tres marques que fan productes de “sucar”, i per si no fossin gaires, he vist que Gerio ha tret un Happy Cup. Aviat també el comentarem.
Ara que tenim els dos productes, puc dir que la xocolata dels Dip Dip és lleugerament millor que la de Nocilla, però els pals, el 50% del producte, és molt millor el de la casa Nutrexpa que la casa Panrico.
Com diu el bloc de menjar ktadores, el naming del producte, “Dip” ve de l’anglès “mullar” o més aviat “sucar”. Que tot plegat, no és més que una descripció del que consisteix el producte: uns pals de farina de blat que has de sucar a la crema de cacau.
Dip Dip és, gràficament, més juvenil, més gamberro i anàrquic que la gràfica dels Nocilla sticks, més “ben posat, ordenat i elegant”. Però des de Santa Perpetua de Mogoda, Panrico té una línia de productes juvenil molt street look & style, on aquests Dip Dip hi encaixen a la perfecció. Ja tenim tres marques que fan productes de “sucar”, i per si no fossin gaires, he vist que Gerio ha tret un Happy Cup. Aviat també el comentarem.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada