Avui anem a les muntanyes altes de Suïssa, on el 1901 Whilhelm Kaiser va fundar la fàbrica de xocolata que coneixem avui dia. Si bé, al llarg dels anys hi ha hagut canvis com i de propietaris. Els últims: Savencia (antic grup Bongrain S.A.), que també posseeix la crema d’untar St. Moret, Elle et Vire i els formatges Caprice des Dieux.
La rajola de xocolata negra de Ghana va acompanyada de cruixents granets de café, molt aromàtic i una xocolata d’allò més refinada. S’ha desfet molt bé i quasi no he trobat res de gra a la massa de cacau. Tota una delícia. Una clara declaració d'intencions per part de Villars.
El gruix de la rajola, potser un pèl fina per l’elevat cost que té, això per mi és un obstacle, ja que per menys tinc altres xocolates que s’hi acosten molt. De totes maneres, n’estic orgullós d’aquest tast, llàstima que la xafogor no acompanyi gaire.
La rajola de xocolata negra de Ghana va acompanyada de cruixents granets de café, molt aromàtic i una xocolata d’allò més refinada. S’ha desfet molt bé i quasi no he trobat res de gra a la massa de cacau. Tota una delícia. Una clara declaració d'intencions per part de Villars.
El gruix de la rajola, potser un pèl fina per l’elevat cost que té, això per mi és un obstacle, ja que per menys tinc altres xocolates que s’hi acosten molt. De totes maneres, n’estic orgullós d’aquest tast, llàstima que la xafogor no acompanyi gaire.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada