Els Maoam d’avui, i fins on jo recordo, són els mateixos que ja vaig comentar al juny del 2014, una selecció de sabors d’allò més normals amb una textura molt cremosa. D’entre els molts caramels tous que he provat, crec que aquests són dels pocs que ha repetit més de dues vegades.
Són cinc sabors que tots coneixeu: maduixa, llimona, taronja, cola i cirera. Potser el de cola no és tan habitual veure’n a les botigues però sempre és d’agrair per l’aroma aquesta tan característica.
El que m’ha animat a fer una nova entrada és el canvi cada vegada més soso que està duent a terme Haribo amb els seus productes (no els de la seva marca però si amb les que són de la seva propietat des de fa anys). Com pot ser que una marca que té un dels productes flavour-mixed més famosos del món, on apareixen fruites humanitzades gaudint del “roce” entre elles tingui aquestes presentacions tanta sosa en els seus productes més normals o amb àcid? No m’ho explico.
Maoam sour, embolcalls antics / Foto: More sweets
Maoam sour bloxx / Foto: Wholesaleuk
Caramels tous amb doble llaç / Foto: Sweets Online
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada