Potser la Gianduia no és el més representatiu de Can Trias, però avui és el que toca i ja més endavant, parlaré de les galetes més icòniques de Joaquim Trias. Aquesta galeta que té un plec al damunt desplaçat cap a un dels laterals ve farcida de crema de xocolata amb avellana (mínim d’un 30%). La pasta, igual que la neula, és boníssima, molt més bona que la gianduia o gianduja interior, que l’he trobat un pèl sosa. Força allunyat de la pasta original italiana, però com a galeta de cafè, de tarda o per picar alguna cosa, està bé.
Potser la Gianduia no és el més representatiu de Can Trias, però avui és el que toca i ja més endavant, parlaré de les galetes més icòniques de Joaquim Trias. Aquesta galeta que té un plec al damunt desplaçat cap a un dels laterals ve farcida de crema de xocolata amb avellana (mínim d’un 30%). La pasta, igual que la neula, és boníssima, molt més bona que la gianduia o gianduja interior, que l’he trobat un pèl sosa. Força allunyat de la pasta original italiana, però com a galeta de cafè, de tarda o per picar alguna cosa, està bé.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada