Entre el de mango, el de litxi, tamarinde o maduixa, jo va i trio el de guaiaba. Però ep, que estava boníssim. Molt millor que els caramels que vaig provar a l'octubre passat.
Aquest 101% de Oshon crec que ja se on es troba, en aquest jelly de polpa de fruita. Increïblement dens encara que per la seva mida reduïda, sembli poca cosa i que no hagi de portar gaire res de gust. Clarament, Dolphin Foods hauria de deixar de fer caramels de coco o quelcom que s'hi assembla i fer més boles de polpa de fruita, quina delícia!
Si voleu saber més de l'empresa India fundada el 1984, només heu de baixar al final de l'entrada del caramel de coco o passar un moment per la seva web.
Aquest 101% de Oshon crec que ja se on es troba, en aquest jelly de polpa de fruita. Increïblement dens encara que per la seva mida reduïda, sembli poca cosa i que no hagi de portar gaire res de gust. Clarament, Dolphin Foods hauria de deixar de fer caramels de coco o quelcom que s'hi assembla i fer més boles de polpa de fruita, quina delícia!
Si voleu saber més de l'empresa India fundada el 1984, només heu de baixar al final de l'entrada del caramel de coco o passar un moment per la seva web.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada