De raïm, de plàtan amb aranyons, de préssec... us sona a què em refereixo? Clar que ho heu vist al títol de l'entrada però, no us entra moltes ganes de menjar tires fines de goma Fettuccine? Jo no m'ho penso dues vegades!
Encara que sigui d'un sabor com iogurt d'àloe vera... si, eh... aloe. Jo la planta la tinc enfocada a cremes hidratants, sabó, etc. per coses dermatològiques, en cap cas, per menjar. Potser m'he perdut pel camí, ara que googlejant veig una cervesa que en porta. Caram.
Però sense pensar-ho dos cops, m'he endrapat la bossa sencera. Com que no n'he menjat abans, d'aloe, no us puc dir que en porta molt o poc, però estigueu tranquils, té un gust de iogurt amb un toc d'acidesa increïble. Ha d'agradar a tothom, sens dubte, encara que al final, no tingui aquell regust tan ben parit que tenen el de préssec o raïm. Com a mínim, una vegada sí que s'ha de provar, els d'I+D de Bourbon us ho agrairan), hehehe.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada