Ens acostem a la primavera i es nota perquè s'accentua aquell posar i treure roba en funció a la temperatura exterior. Aquells dies que, com a la tardor, portes jaquetes i jerseis amunt i avall. Tot plegat, amb la conseqüència d'agafar refredats molestos (no dels que et t'obliguen a quedar-te al llit) que et deixen molt dèbil.
Al novembre varem veure un dels caramels de pròpolis que fan la marca Gerió i avui, a Itàlia, d'una mida molt més petita (ben bé la meitat) en veiem uns altres també sense sucre i amb pròpolis de la mà de Farbo. Les diferències no són únicament de mida, sinó també de sabor. Els italians tenen un regust que em recorda més a les medicines de l'àvia que era incapaç de prendre, en canvi, l'anterior caramel de pròpolis tenia un toc de llimona refrescant que el feia molt llaminer. Tot plegat, va molt per gustos i de moment, els de Girona m'agraden més que els d'Ospiate di Bollate.
Al novembre varem veure un dels caramels de pròpolis que fan la marca Gerió i avui, a Itàlia, d'una mida molt més petita (ben bé la meitat) en veiem uns altres també sense sucre i amb pròpolis de la mà de Farbo. Les diferències no són únicament de mida, sinó també de sabor. Els italians tenen un regust que em recorda més a les medicines de l'àvia que era incapaç de prendre, en canvi, l'anterior caramel de pròpolis tenia un toc de llimona refrescant que el feia molt llaminer. Tot plegat, va molt per gustos i de moment, els de Girona m'agraden més que els d'Ospiate di Bollate.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada