Passa al contingut principal

Vivani de Tayaş

Vivani són les Pim's de Turquia i més enllà. Estan fets d'una xocolata molt dolça (massa pel meu gust) i tenen un farcit completament deshidratat (Aquí podríem introduir de nou el tema de les fal·làcies entre la fotografia dels embolcalls i l'original... no creieu?). La galeta, que funciona com a base de tot plegat, és el 50% del producte, la resta és la xocolata amb llet i el farcit que toqui, en aquest cas el de gerds però els podem trobar també de caramel, taronja i, per si no en teniu prou amb la de la xocolata: crema de llet.


A cada embolcall hi va una galeta de cinc centímetres i escaig com la que veieu a la foto i desconec completament si es venen individualment o la mostra que em van donar a la fira ISM forma part d'un paquet. De totes maneres, sempre manarà el preu, però per una galeta... no se fins a quin punt surt econòmicament viable.


La gràfica i la qualitat d'impressió indica que no és un material precisament econòmic, si hi sumem que és un paper metal·litzat, la cosa es deu disparar pels núvols. Però ja es veurà, a vegades aquestes coses, com que es mengen pels ulls i no només pel sabor o el preu, pot acabar sent un producte estrella.

Tayas, va iniciar la seva activitat  a l'any 1965 a la ciutat de Konya i el 1991 es va traslladar a una superfície més gran a Gebze-Kocaeli on fabriquen 130 tones diàries gràcies als seus més de 700 treballadors que no paren.

(No, no et queda bé aquest uniforme. Millor no vagis gaire lluny amb aquestes pintes) / Foto: Celal K.

La sala de mostres i el seu arsenal. / Foto: Pembe B.


Buscant alguna foto de la gran fàbrica (la podeu veure al final), he anat a parar al foursquare i he pogut comprovar que hi ha una treballadora rossa molt amant de l'app i que permet fer un recorregut per les oficines i tot! hehehe

Aquesta la nostra protagonista esperant una trucada... / Foto: Pembe B.

La fàbrica, ara si. / Foto: Örtaş Mühendislik

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Palitos Oka Loka

Al desembre de l'any passat parlava de la colombiana Super i el seu Magic Mix , un sobre d'aquests que pal per anar llepant i fer servir com a eina per menjar la pols que hi ha al fons. Segur que n'heu vist perquè durant uns quants anys va ser molt popular i segur que ara també n'hi deu haver a les botigues. Que recordi ara mateix, l'última vegada que en vaig comprar tenia un peu com a caramel per enganxar-hi la pols. Molt curiós i higiènic, hehehe. Però si això de convertir-vos en un os formiguer no és el que busqueu, els de Super també tenen uns Palitos que són uns fantàstics i innovadors fideus de colors de poc més d'un centímetre en cinc sabors diferents que són gaire clars, menys el groc que és llimona... la resta crec que són sabors sud americans, tipus guaiaba , mango , etc. De nou, crec que l'envàs, la tipografia grafitera de la marca Oka Loka i la composició dels elements queda totalment relacionat amb el públic juvenil a qui va dirigit. ...

Caramels farcits de mel Woogie

Tornem a parlar de caramels de mel. Un clàssic al bloc, com sabeu, després de parlar dels farcits de Gerio (el gran i el petit ), els que importa Arcor sota el nom de Misky , els francesos de Culture Miel ara tocaria una versió de l'est. El caramel farcit italià ve embolicat en doble llaç, i d'un color molt clar. Vistós i elegant amb la informació mínima que s'exigeix a un producte d'aquestes característiques: Honey filled . Un filled que, de tots els que hi ha a la bossa de 225 grams, pocs compleixen el que considero un bon farcit. D'haver-n'hi, n'hi ha, tot s'ha de dir, però no suficient per repetir o recomanar-vos-el. Crec que he comentat alternatives al bloc que poden estar més a l'altura d'un caramel de mel. Llàstima, perquè us ho dic amb sinceritat, la presentació d'aquests caramels és per treure's el barret. Woogie , és una marca de la distribuïdora austríaca Gunz . Només cal veure la seva web per veure ...

Pastilles de regalèssia Ga-Jol

Acabem la setmana a Dinamarca, i endevineu què? Si, correcte, un sabor de regalèssia. Què esperàveu si no? Hehehe. Doncs igual que la seva ex-colònia (Islàndia), la regalèssia mentolada, amb xocolata, molt amargant amb altres elements és el seu must . No tinc gaire clar quin seria el nostre sabor... la cirera? Per allò de la piruleta Corazón i perquè sol ser un sabor molt similar a la maduixa però més intens, o potser la menta i l'eucaliptus? Segueixo sense tenir-ho massa clar. El que si que no compraria diàriament per sabor, és aquest classic de Ga-Jol, i això que aquestes llenties dolces i amargants, per mida i textura, em sembla fantàsticament bo i divertit. Però ja he vist a la web que hi ha una bona colla de sabors. Que no donc res per perdut i que segur que trobo el meu gust del Sant Grial . Ga-Jol avui dia forma part del Toms Gruppen però havia funcionat coma a empresa independent des del 1933. Són els més famosos, coneguts i bons fabricants de les monedes de re...