Fins ara, tota la xocolata Torras que havia posat era amb stevia, aquest edulcorant que s’ha posat tan de moda a Europa després de que Europa decidís abolir la seva prohibició. Torras es va avançar molt ràpid amb la barreta de xocolata, com aquestes de mango, maduixa i plàtan o amb formats més pocket com aquesta amb un toc de menta. Avui però us ensenyo el que hem consumit a casa tota la vida.
Amb sucre i 70% de cacau com ha de ser coi! Una bona llesca de pa i si no n’hi ha prou repetir el procés fins a acabar tip. Era el recurs pels impacients, com jo, quan teníem gana i poques ganes de posar-nos a fer un pa amb tomàquet. Una barreta senzilla, de 20g i sense gluten pel dia a dia.
Amb sucre i 70% de cacau com ha de ser coi! Una bona llesca de pa i si no n’hi ha prou repetir el procés fins a acabar tip. Era el recurs pels impacients, com jo, quan teníem gana i poques ganes de posar-nos a fer un pa amb tomàquet. Una barreta senzilla, de 20g i sense gluten pel dia a dia.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada