Produlce ha tret un bloc. Que ho mencioni no és pas perquè m’hagi semblat interessant sinó ans el contrari, em sembla que aquesta gent s’ha perdut pel camí. Produlce seria un bon exemple de la dita: pocs i mal avinguts. Ho dic en el sentit que la conformen els 4 peixos grans del sector del Dolç, entenent aquest sector en cinc grups: Caramels i xiclets, Cacau i Xocolata, Galetes, Panificació i pastisseria i l’últim grup, Torrons i Massapà. Actualment, l’associació la presideix Mars Incorporated amb Ferrero i Dulces El Avión com a vicepresidents. Enteneu el que vull dir, oi?
El nom escollit pel bloc és curt i rapid de memoritzar, “Esencia de Chocolate y Cacao”, hehehe, amb el punt com al final. La web (és que dir-ne bloc em provoca nàusees) pretén ser un espai de trobada (si claro, claro) pels amants de la xocolata i els seus derivats (riurem amb el que acabaran posant com a derivats…) i on esporàdicament informaran sobre les últimes tendències, estudis científics (pagats per multinacionals que curiosament fabriquen el producte que va millor a l’estudi) i tot l’univers cultural que gira al seu voltant. (Vaja, que parlaran de tot. Suposo que del Wressling de noies dins una piscina de xocolata també. Potser més endavant eh?).
Tot plegat ho comento perquè m’ha arribat la notícia i m’ha fet gràcia. Hi haurà gent que li agradarà, ho trobarà xaxi-piruli però segueixo pensant que quan les empreses es posen a fer coses d’aquestes, el seu contingut perd molta credibilitat. No ho comparo el bloc que tenen les empreses al seu web, però si es pretén fer un bloc que sigui neutral, que ho sigui, coi!
El nom escollit pel bloc és curt i rapid de memoritzar, “Esencia de Chocolate y Cacao”, hehehe, amb el punt com al final. La web (és que dir-ne bloc em provoca nàusees) pretén ser un espai de trobada (si claro, claro) pels amants de la xocolata i els seus derivats (riurem amb el que acabaran posant com a derivats…) i on esporàdicament informaran sobre les últimes tendències, estudis científics (pagats per multinacionals que curiosament fabriquen el producte que va millor a l’estudi) i tot l’univers cultural que gira al seu voltant. (Vaja, que parlaran de tot. Suposo que del Wressling de noies dins una piscina de xocolata també. Potser més endavant eh?).
Tot plegat ho comento perquè m’ha arribat la notícia i m’ha fet gràcia. Hi haurà gent que li agradarà, ho trobarà xaxi-piruli però segueixo pensant que quan les empreses es posen a fer coses d’aquestes, el seu contingut perd molta credibilitat. No ho comparo el bloc que tenen les empreses al seu web, però si es pretén fer un bloc que sigui neutral, que ho sigui, coi!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada