Avui va de confits tradicionals, i ja us avanço que no en sóc gens aficionat, però estèticament em sembla una delícia de dolç. Les pedres de riu són, juntament amb les violetes, els confits, els anissos i les ametlles garapinyades, patrimoni confiter de la mediterrània.
A Saragossa n’han sabut de mantenir aquests dolços i d’allà són aquestes que us ensenyo avui. Nakoa és una empresa centenària dedicada a aquesta laboriosa feina de confiteria, fundada el 1858 a la població d’Utebo, on també hi ha instal·lats els de Chocolates Lacasa.
Les pedres són de caramel dur, de diferents gustos i mides. Pintats de manera que no en trobareu dues d’iguals ni de forma ni de color. Aprofiteu i proveu-ne abans no acabin tancant o comprats per una empresa més gran que rapidament ho eliminarà.
A Saragossa n’han sabut de mantenir aquests dolços i d’allà són aquestes que us ensenyo avui. Nakoa és una empresa centenària dedicada a aquesta laboriosa feina de confiteria, fundada el 1858 a la població d’Utebo, on també hi ha instal·lats els de Chocolates Lacasa.
Les pedres són de caramel dur, de diferents gustos i mides. Pintats de manera que no en trobareu dues d’iguals ni de forma ni de color. Aprofiteu i proveu-ne abans no acabin tancant o comprats per una empresa més gran que rapidament ho eliminarà.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada