Avui he descobert una cosa més, suposo que alguns ja ho sabieu, jo no. De fet, molts noms de marques bones que conec tenen un bon departament de naming darrere que els ajuda, em costa saber què volen. Però quan ho descobreixes, et sorprén i segons l’afecte que hi mostris, et cauen millor o pitjor. En el cas del Nimm2… vol dir “Agafa’n 2”, una mica com aquell eslògan dels Petit Suisse (avui conegut com Danonino) “a mi me daban dos”. Oi?
En el cas dels caramels tous farcits de goma fabricats per la multinacional alamana Stork, “agafa’n dos” té una referència a la quantitat de vitamines que porten. Si, és clar, tothom s’ho empassa aquestes coses… avui dia desconec l’efectivitat que tenen, la veritat, però em sorprendria molt que un producte de golafreria, com són els dolços, tingui tanta efectivitat l’ús de “conté vitamines”. Però ei, per posar-ho, que no falti. Sempre va bé posar-hi vitamines als quilos de sucre que ens fotem diàriament. Si morim de diabetis, almenys, que ens agafin ben vitaminats. Heheheh.
La versió de caramels tous (perquè els originals, són caramels durs, és a dir, no inclouen la paraula “soft”) inclou quatre sabors: taronja, llimona, maduixa i cirera. Un clàssic en el món dels dolços. El farcit que porten dins, però, no necessàriament tenen el sabor de fora, sinó que forma part d’un poti-poti de suc de fruita concentrat.
Estèticament, és un caramel tou molt agradable, la marca amb aquest “2” al final és molt original i el suport històric que té al darrere és molt gran. Ara bé, aquí sempre hem tirat de les coses amb un punt d’acidesa superior a la resta d’Europa, i jo ho noto. Trobo a faltar la potència que té una Pikota o el que vaig comentar dimarts, la tira Lifeguard.
En el cas dels caramels tous farcits de goma fabricats per la multinacional alamana Stork, “agafa’n dos” té una referència a la quantitat de vitamines que porten. Si, és clar, tothom s’ho empassa aquestes coses… avui dia desconec l’efectivitat que tenen, la veritat, però em sorprendria molt que un producte de golafreria, com són els dolços, tingui tanta efectivitat l’ús de “conté vitamines”. Però ei, per posar-ho, que no falti. Sempre va bé posar-hi vitamines als quilos de sucre que ens fotem diàriament. Si morim de diabetis, almenys, que ens agafin ben vitaminats. Heheheh.
La versió de caramels tous (perquè els originals, són caramels durs, és a dir, no inclouen la paraula “soft”) inclou quatre sabors: taronja, llimona, maduixa i cirera. Un clàssic en el món dels dolços. El farcit que porten dins, però, no necessàriament tenen el sabor de fora, sinó que forma part d’un poti-poti de suc de fruita concentrat.
Estèticament, és un caramel tou molt agradable, la marca amb aquest “2” al final és molt original i el suport històric que té al darrere és molt gran. Ara bé, aquí sempre hem tirat de les coses amb un punt d’acidesa superior a la resta d’Europa, i jo ho noto. Trobo a faltar la potència que té una Pikota o el que vaig comentar dimarts, la tira Lifeguard.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada