Recordeu aquesta manera d’embolicar dels caramels farcits de Pifarré o els farcits de mel Gerió? Doncs avui anem a Polònia on la casa Roksana hi embolica els caramels de maduixa.
Una mica més petits del que estic habituat a veure, sempre m’ha fet gràcia aquesta mena d’embolcall que permet aguantar el caramel dret. Aquest paper, a més a més, dóna aquest efecte descriptiu sobre el sabor del producte, convertint-lo en un llenguatge visual universal (també 'podria ser el cas que no sabessis què és una maduixa, o com és…). El caramel de dins però, és una mica pèssim, no en tornaria a comprar ni de conya. Eviteu-lo i busqueu una altra cosa, o de totes maneres, feu cas el que ells diuen i proveu el “Krowka”, el dolç de llet original que és el producte estrella.
Una mica més petits del que estic habituat a veure, sempre m’ha fet gràcia aquesta mena d’embolcall que permet aguantar el caramel dret. Aquest paper, a més a més, dóna aquest efecte descriptiu sobre el sabor del producte, convertint-lo en un llenguatge visual universal (també 'podria ser el cas que no sabessis què és una maduixa, o com és…). El caramel de dins però, és una mica pèssim, no en tornaria a comprar ni de conya. Eviteu-lo i busqueu una altra cosa, o de totes maneres, feu cas el que ells diuen i proveu el “Krowka”, el dolç de llet original que és el producte estrella.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada