Avui faig una entrada per golafres, i si no ho sou, us hi tornareu amb aquests bombons de Ritter Sport. No només per la tonalitat dels colors i el lloro amb palmera que acompanya la gràfica, sinó també pel sabor de rom.
Llegeixo a les webs que és un producte difícil de trobar, o ho era i potser ara ha tornat a les grans cadenes. Jo, he aprofitat que per productes difícils de trobar, o estrangers faig servir Amazon. Com sabeu, és una multinacional que està creixent molt rapidament i alhora, ofereix als venedors vendre productes a través d’ella (previ trinco-trinco), productes com aquests que no veuríem aquí per la poca incidència que tindria.
I quin error! No sabeu com estan de bons aquests bombons. Ja m’ho he apuntat per portar aquest nadal (cal ser previsor), però segur que me’n demano per consum propi força abans. Potser la xocolata de recobriment és molt dolça però el seu interior té uns sabors increïbles. Llàstima que per l’ISM no deixen entrar a ningú a la seva fortalesa-búnquer, però els hagués abraçat molt animadament com a senyal d’agraïment.
Si a finals de l’any passat parlàvem de l’Alpenmilch (la de xocolata amb llet dels Alps), aquest d’avui va infinitament més enllà gràcies aquesta textura airejada acompanyada amb trossets de cacauet (37%) i panses (8%). Ah, i conté alcohol, deliciós!
Llegeixo a les webs que és un producte difícil de trobar, o ho era i potser ara ha tornat a les grans cadenes. Jo, he aprofitat que per productes difícils de trobar, o estrangers faig servir Amazon. Com sabeu, és una multinacional que està creixent molt rapidament i alhora, ofereix als venedors vendre productes a través d’ella (previ trinco-trinco), productes com aquests que no veuríem aquí per la poca incidència que tindria.
I quin error! No sabeu com estan de bons aquests bombons. Ja m’ho he apuntat per portar aquest nadal (cal ser previsor), però segur que me’n demano per consum propi força abans. Potser la xocolata de recobriment és molt dolça però el seu interior té uns sabors increïbles. Llàstima que per l’ISM no deixen entrar a ningú a la seva fortalesa-búnquer, però els hagués abraçat molt animadament com a senyal d’agraïment.
Si a finals de l’any passat parlàvem de l’Alpenmilch (la de xocolata amb llet dels Alps), aquest d’avui va infinitament més enllà gràcies aquesta textura airejada acompanyada amb trossets de cacauet (37%) i panses (8%). Ah, i conté alcohol, deliciós!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada