Kinder Bueno és probablement la barreta de xocolata que més he menjat. Ja faria temps que no en menjaria de barretes si no fos perquè per feina, em veig obligat a provar-ne constantment (oh, quina tortura! Eh?). Kinder Bueno white no era a la llista, segurament, perquè encara no es fabricava. Després de provar-les avui, crec que m’hi hauria tornat addicte.
Què coi és el Kinder Bueno? És com va dir fa més de deu anys la Cybele May: una “cosa bona per mainada”? Això només ho sabran els italians de Ferrero, pel que fa nosaltres, ens conformarem amb creure que són barretes de crema d’avellanes amb llet i recobertes d’una fina de capa de xocolata blanca. Sense grasses hidrogenades i amb cruixent assegurat.
Crec que es podria considerar una neula amb una forma personalitzada i amb elements que visualment, li donen un aire més elaborat. De totes maneres, els productes Ferrero sempre han tingut aquest aspecte, italians, sempre cuidant el més mínim detall. Només cal donar un cop d’ull els mini kinder bueno o als Happy Hipo, i entendreu per què. El kinder bueno blanc? Boníssim, i això que no sóc gaire de xocolata blanca.
Què coi és el Kinder Bueno? És com va dir fa més de deu anys la Cybele May: una “cosa bona per mainada”? Això només ho sabran els italians de Ferrero, pel que fa nosaltres, ens conformarem amb creure que són barretes de crema d’avellanes amb llet i recobertes d’una fina de capa de xocolata blanca. Sense grasses hidrogenades i amb cruixent assegurat.
Crec que es podria considerar una neula amb una forma personalitzada i amb elements que visualment, li donen un aire més elaborat. De totes maneres, els productes Ferrero sempre han tingut aquest aspecte, italians, sempre cuidant el més mínim detall. Només cal donar un cop d’ull els mini kinder bueno o als Happy Hipo, i entendreu per què. El kinder bueno blanc? Boníssim, i això que no sóc gaire de xocolata blanca.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada