Guiseppe Corno va iniciar l’aventura dels dolços el 1920 sota el nom de “Dolcificio Corno”. Avui dia, sota el nom de Liking i amb quasi 100 anys (96 per ser exactes) aquesta empresa de San Martino di Lupari (Vèneto) segueix fabricant caramels, toffees i jellies sense parar. La tercera generació al capdavant de l’empresa segueix ferm al timó de la nau.
L’assortiment de toffees cremosos és un producte relativament nou. Dic relativament perquè les fotos les he fet amb un toffee de coco d’un model que a la web el veig diferent. Potser han canviat algunes dades legals i amb ell, el nou disseny. De totes maneres, jo valoro el toffee cremós de coco que veieu. I no és res de l’altre món. Segurament per no tenir el costum de menjar coco “tou”, però en canvi, el trobo deliciós quan el mesclen amb xocolata. A Escandinàvia, d’això en saben molt. Moltíssim.
Pel que fa l’embolcall, no hi escatimaré gaires esforços perquè si realment el que hi ha al web, és el nou, malament. M’agradava molt més l’antic, amb el coco i les seves fulles. Per cert, que m’ho deixo… sabeu que a l’assortit hi ha toffees de cafè, avellana i xocolata? Potser aquests ja sonen millor pels nostres paladars, no creieu?
(Adjunto dues imatges de l'interior de l'empresa / Font: web de Liking S.p.a.)
L’assortiment de toffees cremosos és un producte relativament nou. Dic relativament perquè les fotos les he fet amb un toffee de coco d’un model que a la web el veig diferent. Potser han canviat algunes dades legals i amb ell, el nou disseny. De totes maneres, jo valoro el toffee cremós de coco que veieu. I no és res de l’altre món. Segurament per no tenir el costum de menjar coco “tou”, però en canvi, el trobo deliciós quan el mesclen amb xocolata. A Escandinàvia, d’això en saben molt. Moltíssim.
Pel que fa l’embolcall, no hi escatimaré gaires esforços perquè si realment el que hi ha al web, és el nou, malament. M’agradava molt més l’antic, amb el coco i les seves fulles. Per cert, que m’ho deixo… sabeu que a l’assortit hi ha toffees de cafè, avellana i xocolata? Potser aquests ja sonen millor pels nostres paladars, no creieu?
(Adjunto dues imatges de l'interior de l'empresa / Font: web de Liking S.p.a.)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada