Feia molt que no parlava de Virginias, i crec que és perquè últimament els veig més en galetes i torró que no pas en caramels com els Cremi de nata. De fet, el menta balsàmica (que us ensenyo avui) i els dos tipus amb estèvia que ha tret: fruites i menta, són els més presents.
Amb un embolcall que no m'ha acabat mai de fer el pes i un 0% que em recorda a publicitat d'una altra època, el caramel blau de l'empresa reusenca és un clàssic al nivell dels Mentolín eXtra fuerte que vaig comentar fa poc (si, poso la X d'aquesta manera perquè veieu com frega el ridícul segons què fan a vegades els dissenyadors...). Una menta acceptable, sense sucre, que deixa ben fresca la gola.
Amb un embolcall que no m'ha acabat mai de fer el pes i un 0% que em recorda a publicitat d'una altra època, el caramel blau de l'empresa reusenca és un clàssic al nivell dels Mentolín eXtra fuerte que vaig comentar fa poc (si, poso la X d'aquesta manera perquè veieu com frega el ridícul segons què fan a vegades els dissenyadors...). Una menta acceptable, sense sucre, que deixa ben fresca la gola.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada