Oh, les galetes speculos, les famoses galetes que alguns bars i restaurants fan servir per acompanyar el cafè. Doncs Maison Biscuit d’Or no és que en siguin uns històrics en la seva fabricació, però sí que han aconseguit transmetre aquesta tradició belga per les galetes i la xocolata fins al dia d’avui.
Amb aquest envàs elegant (tirant a la línia de les galetes Border o les Maison Dandoy) les speculos: galetes dolces, cruixents i caramel·litzades guanyen visualment molta classe. Una vegada obert l’embolcall, es pot veure la trama que identifica la marca, sense necessitat de posar-hi text, de seguida veiem com s’identifica amb l’empresa belga. Partint la galeta, veiem petits trossets dels diferents productes i cereals que s’utilitzen per fer la base de la galeta. Variant aquest percentatge, ens donarà un tipus de galeta i serà amb els anys, la verdadera identitat del producte.
L’empresa Belga, Maison Biscuit d’Or, va ser fundada fa relativament poc, al 1996 (bé, són més de 20 anys, déu ni do per la feina que porten fent) tot i que la passió per les galetes es remunta a l’avi i la seva fórmula artesanal que han recuperat. Tot això amb un aire molt contemporani que es pot veure a tota la seva família de galetes i envasos. Una manera de recuperar el bon gust gastronòmic i apropar-lo a les noves generacions fent ús del codi visual més modern.
Amb aquest envàs elegant (tirant a la línia de les galetes Border o les Maison Dandoy) les speculos: galetes dolces, cruixents i caramel·litzades guanyen visualment molta classe. Una vegada obert l’embolcall, es pot veure la trama que identifica la marca, sense necessitat de posar-hi text, de seguida veiem com s’identifica amb l’empresa belga. Partint la galeta, veiem petits trossets dels diferents productes i cereals que s’utilitzen per fer la base de la galeta. Variant aquest percentatge, ens donarà un tipus de galeta i serà amb els anys, la verdadera identitat del producte.
L’empresa Belga, Maison Biscuit d’Or, va ser fundada fa relativament poc, al 1996 (bé, són més de 20 anys, déu ni do per la feina que porten fent) tot i que la passió per les galetes es remunta a l’avi i la seva fórmula artesanal que han recuperat. Tot això amb un aire molt contemporani que es pot veure a tota la seva família de galetes i envasos. Una manera de recuperar el bon gust gastronòmic i apropar-lo a les noves generacions fent ús del codi visual més modern.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada