M'agrada l'humor, i què millor que començar l'octubre amb un humor 101% indi. Si si, no m'he equivocat pas, ho podeu veure a la captura d'imatge que he fet. Per si canvien la web i ens quedem sense xist... Va, prou conyes... (heu vist la web? XD)
El caramel, de tipus dipositat, té aquesta forma ovalada que aquí els coneixem com els Solano o, si teniu més classe (avui estic així... què hi farem) els Werther's Original. Aquesta manera de fabricar caramels els dona un brillo que a vegades no saps si es pot menjar o és de plàstic. Però no us preocupeu, aquest és totalment comestible i alhora, bo. Per el tipus d'embolcall no ho hauria dit, però m'ha sorprès gratament. Un caramel cremós, amb un toc de llet adequat i coco. Ep, no són gaires els productes de coco que hi ha per aquí, així que benvingut sia aquest.
Oshon és la marca amb la què, Dolphin Foods India Limited, fundada al 1984, inicia l'aventura de la confiteria. L'empresa, llavors, es dedicava únicament a la producció de pastissos, galetes i barretes de cacauet. Però la secció de dolços, que no arriba als 10 anys, ja fabrica més de 50 varietats entre caramels, toffees i jellies. Un creixement bestial, que si es fa bé, pot ser temible.
Oshon és la marca amb la què, Dolphin Foods India Limited, fundada al 1984, inicia l'aventura de la confiteria. L'empresa, llavors, es dedicava únicament a la producció de pastissos, galetes i barretes de cacauet. Però la secció de dolços, que no arriba als 10 anys, ja fabrica més de 50 varietats entre caramels, toffees i jellies. Un creixement bestial, que si es fa bé, pot ser temible.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada