Pastes franceses fetes a Gandia. Si, al Gandia Shore de l'Mtv. És broma, hi ha coses ben parides a Gandia. Poble encantador on hi te el centre de producció Dulcesol, una empresa de pastes, magdalenes (que no muffins) i pa industrial. Fa temps que els tinc vistos com a pastes industrials, però fins ara, no havia vist aquests Macarons.
Per si no ho sabeu, o no n'havieu sentot a parlar mai (cosa força estranya), la Viquipedia ho descriu molt bé: Els macarons són uns tradicionals dolços francesos, una espècie de galetes amb farcit de crema, elaborades amb clara d'ou, ametlles mòltes i sucre. Els macarons no només es distingeixen per la seva deliciós sabor sinó també pels seus fantàstics colors. El terme macaron o macarró deriva de la paraula italiana Maccarone en l'italià de Sicília, que al segle XV designava una pasta seca en forma de boletes, semblant al moghrabieh d'Orient Mitjà.
Doncs la valoració que en faig és positiva, però feu-me cas, no agafeu aquest sabor. No te gairebé res de meló. Però la textura, la mida i els grams que acaba portant la caixa (encara que semblin poques 4 unitats) és acceptable. En podeu trobar en altres sabors com els clàssics de xocolata o gerds i no de tant habituals com els de taronja, llimona, café
Nascuda a principis del 1950, el grup Dulcesol disposa de dues fàbriques: al poble que ja hem comentat, Gandia i a Vilallonga (Safor), totes dues al País Valencià. També te una fàbrica a Argelia i continua la seva expansió de forma gradual a altres països. El Grup, també posseeix una granja d'elaboració d'ovoproductes i una empresa de fabricació de material flexible d'última generació que els proveeix de tot el que necessiten. A més a més, enguany, aquest producte ha rebut la qualificació "Sabor del año", que deixant de banda que és un distintiu el qual s'ha de pagar (ejem ejem), forma part d'un segell que pertany a l'AINIA, un laboratori d'anàlisis sensorial dels productes a cegues.
Per si no ho sabeu, o no n'havieu sentot a parlar mai (cosa força estranya), la Viquipedia ho descriu molt bé: Els macarons són uns tradicionals dolços francesos, una espècie de galetes amb farcit de crema, elaborades amb clara d'ou, ametlles mòltes i sucre. Els macarons no només es distingeixen per la seva deliciós sabor sinó també pels seus fantàstics colors. El terme macaron o macarró deriva de la paraula italiana Maccarone en l'italià de Sicília, que al segle XV designava una pasta seca en forma de boletes, semblant al moghrabieh d'Orient Mitjà.
Doncs la valoració que en faig és positiva, però feu-me cas, no agafeu aquest sabor. No te gairebé res de meló. Però la textura, la mida i els grams que acaba portant la caixa (encara que semblin poques 4 unitats) és acceptable. En podeu trobar en altres sabors com els clàssics de xocolata o gerds i no de tant habituals com els de taronja, llimona, café
Nascuda a principis del 1950, el grup Dulcesol disposa de dues fàbriques: al poble que ja hem comentat, Gandia i a Vilallonga (Safor), totes dues al País Valencià. També te una fàbrica a Argelia i continua la seva expansió de forma gradual a altres països. El Grup, també posseeix una granja d'elaboració d'ovoproductes i una empresa de fabricació de material flexible d'última generació que els proveeix de tot el que necessiten. A més a més, enguany, aquest producte ha rebut la qualificació "Sabor del año", que deixant de banda que és un distintiu el qual s'ha de pagar (ejem ejem), forma part d'un segell que pertany a l'AINIA, un laboratori d'anàlisis sensorial dels productes a cegues.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada