Portem un mes, entre les pastilles de regalèssia Ga-Jol i els caramels de mel i llimona Jakemans, que indiquen que winter is comming, si, el fred i l'hivern en principi estan al caure. Ja ara a la tardor hi ha els primers refredats empipadors o aquella veu ronca que quan parlem semblem ressuscitats d'ultratomba.
Bé, doncs l'empresa gironina Gerió ha trobat el remei (i la web nova) per evitar aquests mals de coll molestos: un caramel amb pròpolis! Si, aquest producte que fabriquen les abelles, immunoestimulant, cicatritzant i un potent antibiòtic natural fa segles que es consumeix però sempre havies d'anar a llocs específics a buscar-los. Avui dia el podem trobar a forces llocs i en molts formats: líquids, cremes, pastilles de goma, complements medicinals, i un llarg etc. Amb aquest nou caramel de Gerió, juntament amb d'altres existents com els Propol-mel d'Els Pallaresos o els que fa Tastet de Mel a la Vall de Boí, fan més pràctic i agradable el seu consum diari. I per tant, no hi ha excusa aquest any, per tenir mal de coll o refredats!
El caramel ve embolicat amb un paper de plata, molt brillant i cridaner on als seus laterals s'hi pot veure la geometria del rusc de les abelles, un motiu universal i al mig la informació del caramel. Que és un caramel sense sucre, amb l'edulcorant natural estèvia, pròpolis i amb gust de mel i llimona. I jo afegiria que, entre aquest to marronós propi del pròpolis s'hi amaga un toc refrescant del mentol. (Nota: si, ho posa a la seva web. ;D)
Bé, doncs l'empresa gironina Gerió ha trobat el remei (i la web nova) per evitar aquests mals de coll molestos: un caramel amb pròpolis! Si, aquest producte que fabriquen les abelles, immunoestimulant, cicatritzant i un potent antibiòtic natural fa segles que es consumeix però sempre havies d'anar a llocs específics a buscar-los. Avui dia el podem trobar a forces llocs i en molts formats: líquids, cremes, pastilles de goma, complements medicinals, i un llarg etc. Amb aquest nou caramel de Gerió, juntament amb d'altres existents com els Propol-mel d'Els Pallaresos o els que fa Tastet de Mel a la Vall de Boí, fan més pràctic i agradable el seu consum diari. I per tant, no hi ha excusa aquest any, per tenir mal de coll o refredats!
El caramel ve embolicat amb un paper de plata, molt brillant i cridaner on als seus laterals s'hi pot veure la geometria del rusc de les abelles, un motiu universal i al mig la informació del caramel. Que és un caramel sense sucre, amb l'edulcorant natural estèvia, pròpolis i amb gust de mel i llimona. I jo afegiria que, entre aquest to marronós propi del pròpolis s'hi amaga un toc refrescant del mentol. (Nota: si, ho posa a la seva web. ;D)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada