Tornem al toffee que fa més pel fred que s'acosta. Oi? Doncs el d'avui és d'una marca Tunisiana que ja la vam descobrir al setembre amb uns caramels farcits, la Papillon.
El toffee de llet en qüestió no te massa secret, és un caramel tou, amb el sucre ben torradet al seu punt i amb el color característic que queda sense afegir-hi cap colorant. El seu embolcall és com la gran majoria de toffees, brillant amb un centre de color (en aquest cas blau perquè porta un contingut de llet més elevat) i amb laterals daurats que li donen qualitat (sobretot li donen a aquells que no en tenen, que no és el cas). Si els veiés, potser en tornaria agafar, però no n'estic segur.
El toffee de llet en qüestió no te massa secret, és un caramel tou, amb el sucre ben torradet al seu punt i amb el color característic que queda sense afegir-hi cap colorant. El seu embolcall és com la gran majoria de toffees, brillant amb un centre de color (en aquest cas blau perquè porta un contingut de llet més elevat) i amb laterals daurats que li donen qualitat (sobretot li donen a aquells que no en tenen, que no és el cas). Si els veiés, potser en tornaria agafar, però no n'estic segur.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada