Si, sembla que un any més, el fred ha arribat per quedar-se i amb ell,
la majoria de refredats i veus ronques. Que millor que presentar
caramels mentolats (o balsàmics) en aquestes condicions?
Doncs a Anglaterra hi tenen el cul pelat de coses mentolades, sembla que, si no porta mentol, res de res. Aquí una mica també és el que s'espera d'un caramel, que refresqui o que deixi una aroma intens a la boca durant unes hores. Això, els fabricants de Boston, Jakemans, ho saben... des del 1907! Casi 110 anys dedicats a la producció de caramels amb mentol i altres ingredients que els dona unes propietats o unes altres: amb cirera, mel i llimona, fruites del bosc o el clàssic peppermint.
En barra com els que us ensenyo avui, només n'hi ha dos sabors disponibles. Un que han batejat com a Thoat & Chest, és a dir: Gola i pit (però amb petit a sota posa que és d'anís... ara em fa rabia no haver agafat aquest!) i l'altre de mel i llimona, que seria el caramel que es feia abans que l'home comences a caminar. El sabor del caramel no us el discutiré perquè va més enllà de correcte, és bo, és refrescant i manté aquella estètica "d'abans" a tot el seu embolcall. Crec que estem davant un win-win si no fos perquè és un pèl caret... potser ara que baixa la lliura és una bona oportunitat per comprar dolços Anglesos.
Doncs a Anglaterra hi tenen el cul pelat de coses mentolades, sembla que, si no porta mentol, res de res. Aquí una mica també és el que s'espera d'un caramel, que refresqui o que deixi una aroma intens a la boca durant unes hores. Això, els fabricants de Boston, Jakemans, ho saben... des del 1907! Casi 110 anys dedicats a la producció de caramels amb mentol i altres ingredients que els dona unes propietats o unes altres: amb cirera, mel i llimona, fruites del bosc o el clàssic peppermint.
En barra com els que us ensenyo avui, només n'hi ha dos sabors disponibles. Un que han batejat com a Thoat & Chest, és a dir: Gola i pit (però amb petit a sota posa que és d'anís... ara em fa rabia no haver agafat aquest!) i l'altre de mel i llimona, que seria el caramel que es feia abans que l'home comences a caminar. El sabor del caramel no us el discutiré perquè va més enllà de correcte, és bo, és refrescant i manté aquella estètica "d'abans" a tot el seu embolcall. Crec que estem davant un win-win si no fos perquè és un pèl caret... potser ara que baixa la lliura és una bona oportunitat per comprar dolços Anglesos.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada