Al sud oest d'alemanya hi ha una empresa que, goita tu, fa boles com les que portem veient aquest mes. Si, com les de Witors o les de Lindt. Si segueixo aquest ritme, acabarem molt rodons aquest any... ja veureu.
Trobar el nom de l'empresa m'ha costat. Els bombons Like Heav'n tenen una pàgina en alemany que mostra es tres versions i sabors, que han fet: Black and White que seria un combo de xocolata negra i blanca, els Caramel-Sahne el més light i cremós amb caramel i per acabar, el que he tingut la sort de provar: el Mandelsplittern, xocolata amb crema d'avellana i petits trossets a dins que li donen una textura semi-cruixent a dins. El resultat? Un bombó que he trobat prou acceptable i que no te res a envejar als altres que he mencionat abans. Ara només falta trobar-los aquí, tot i que si en teniu moltes ganes, podeu provar a Sweets-online, que son especialistes en vendes de dolços alemanys.
El fabricant, com comentava, és Storz Schokolade registrada al 10 de Maig del 1884 i fundada per Christian Storz. Una botigueta ubicada a la localitat de Tuttlingen que es dedica a la fabricació de dolços i pa de gingebre, com moltes empreses de l'època, tot era molt artesanal i fet a mà. Aquells que aconseguien convertir el procés manual a la producció massiva de coses amb xocolata.sense variar-ne la qualitat, prosperen. Així ho va fer al 1990 (encara però, embolicant a mà) i més endavant, ja va ser un no parar, amb interrupcions per les primera i segona guerra mundial, que com sabem, a alemanya no servia per arruïnar-te si no per tornar-t'hi a posar amb més ganes i collons. Per això avui dia és de les empreses més potents de figueretes de xocolata, començant per dolços estacionals: els conills de xocolata per setmana santa, els ous de pasqua, els reis o pare Noel de xocolata, senyals de tràfic(!) i segur que podem afegir les monedes i ampolles de cava que trobem al tio cada any.
Trobar el nom de l'empresa m'ha costat. Els bombons Like Heav'n tenen una pàgina en alemany que mostra es tres versions i sabors, que han fet: Black and White que seria un combo de xocolata negra i blanca, els Caramel-Sahne el més light i cremós amb caramel i per acabar, el que he tingut la sort de provar: el Mandelsplittern, xocolata amb crema d'avellana i petits trossets a dins que li donen una textura semi-cruixent a dins. El resultat? Un bombó que he trobat prou acceptable i que no te res a envejar als altres que he mencionat abans. Ara només falta trobar-los aquí, tot i que si en teniu moltes ganes, podeu provar a Sweets-online, que son especialistes en vendes de dolços alemanys.
El fabricant, com comentava, és Storz Schokolade registrada al 10 de Maig del 1884 i fundada per Christian Storz. Una botigueta ubicada a la localitat de Tuttlingen que es dedica a la fabricació de dolços i pa de gingebre, com moltes empreses de l'època, tot era molt artesanal i fet a mà. Aquells que aconseguien convertir el procés manual a la producció massiva de coses amb xocolata.sense variar-ne la qualitat, prosperen. Així ho va fer al 1990 (encara però, embolicant a mà) i més endavant, ja va ser un no parar, amb interrupcions per les primera i segona guerra mundial, que com sabem, a alemanya no servia per arruïnar-te si no per tornar-t'hi a posar amb més ganes i collons. Per això avui dia és de les empreses més potents de figueretes de xocolata, començant per dolços estacionals: els conills de xocolata per setmana santa, els ous de pasqua, els reis o pare Noel de xocolata, senyals de tràfic(!) i segur que podem afegir les monedes i ampolles de cava que trobem al tio cada any.
Foto: Schwarzwald Tourismus GmbH |
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada