Passa al contingut principal

U too classic de Durukan

Acabem l'any amb alguna cosa festiva. Volia comentar les gomes que vaig penjar fa dies a l'instagram perqué lliga amb el cap d'any i alguns potser us faria gràcia. Però res, crec que amb aquest gragejat U too, també podreu substituir el raïm per dolços.


El producte no te cap secret, aquells que esteu més familiaritzats amb els dolços americans, hi veureu els Skittles (que vaig comentar fa tems aquí), els que no sabeu de què va farcit, ho podríeu associar als Lacasitos, i arreu del món en trobareu de similars perquè és una cosa tant simple com uns caramels tous (com un toffee de fruita) de la mida d'una llentia amb un recobriment de sucre. La bossa, és un assortit de llenties de cinc sabors: maduixa, gerds, taronja, llima i poma. Per aquells que us agraden els sabors amb àcid, teniu el mateix assortit amb una bossa verda (fent servir el mateix codi que els Sour Skittles, ves per on).


Els U too els fabriquen a Ankara, Turquía, a una fàbrica que al 1977 va neixer com a importadora i distribuidora de productes internacionals. Al 1993 començen a fabricar, amb l'ajuda de PepsiCo i Lay's, les primeres piruletes sota el nom de Rocco. L'empresa passarà a anomenar-se Durukan Confectionery, que es dedicarà a fabricar un seguit de productes pensats, sobretot, per exportar. L'any passat, el 2015, l'empresa aprofita la nova fàbrica per fer un rellançament de tots els seus productes amb la lletra U. Les piruletes passen a ser U Pops per les piruletes, U Rock per els caramels comprimits i U Too els caramels tous i mastegables que hem vist avui (entre d'altres). La qualitat és optima, i si, repetiria si els tingués més a mà.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Palitos Oka Loka

Al desembre de l'any passat parlava de la colombiana Super i el seu Magic Mix , un sobre d'aquests que pal per anar llepant i fer servir com a eina per menjar la pols que hi ha al fons. Segur que n'heu vist perquè durant uns quants anys va ser molt popular i segur que ara també n'hi deu haver a les botigues. Que recordi ara mateix, l'última vegada que en vaig comprar tenia un peu com a caramel per enganxar-hi la pols. Molt curiós i higiènic, hehehe. Però si això de convertir-vos en un os formiguer no és el que busqueu, els de Super també tenen uns Palitos que són uns fantàstics i innovadors fideus de colors de poc més d'un centímetre en cinc sabors diferents que són gaire clars, menys el groc que és llimona... la resta crec que són sabors sud americans, tipus guaiaba , mango , etc. De nou, crec que l'envàs, la tipografia grafitera de la marca Oka Loka i la composició dels elements queda totalment relacionat amb el públic juvenil a qui va dirigit. ...

Caramels farcits de mel Woogie

Tornem a parlar de caramels de mel. Un clàssic al bloc, com sabeu, després de parlar dels farcits de Gerio (el gran i el petit ), els que importa Arcor sota el nom de Misky , els francesos de Culture Miel ara tocaria una versió de l'est. El caramel farcit italià ve embolicat en doble llaç, i d'un color molt clar. Vistós i elegant amb la informació mínima que s'exigeix a un producte d'aquestes característiques: Honey filled . Un filled que, de tots els que hi ha a la bossa de 225 grams, pocs compleixen el que considero un bon farcit. D'haver-n'hi, n'hi ha, tot s'ha de dir, però no suficient per repetir o recomanar-vos-el. Crec que he comentat alternatives al bloc que poden estar més a l'altura d'un caramel de mel. Llàstima, perquè us ho dic amb sinceritat, la presentació d'aquests caramels és per treure's el barret. Woogie , és una marca de la distribuïdora austríaca Gunz . Només cal veure la seva web per veure ...

Pastilles de regalèssia Ga-Jol

Acabem la setmana a Dinamarca, i endevineu què? Si, correcte, un sabor de regalèssia. Què esperàveu si no? Hehehe. Doncs igual que la seva ex-colònia (Islàndia), la regalèssia mentolada, amb xocolata, molt amargant amb altres elements és el seu must . No tinc gaire clar quin seria el nostre sabor... la cirera? Per allò de la piruleta Corazón i perquè sol ser un sabor molt similar a la maduixa però més intens, o potser la menta i l'eucaliptus? Segueixo sense tenir-ho massa clar. El que si que no compraria diàriament per sabor, és aquest classic de Ga-Jol, i això que aquestes llenties dolces i amargants, per mida i textura, em sembla fantàsticament bo i divertit. Però ja he vist a la web que hi ha una bona colla de sabors. Que no donc res per perdut i que segur que trobo el meu gust del Sant Grial . Ga-Jol avui dia forma part del Toms Gruppen però havia funcionat coma a empresa independent des del 1933. Són els més famosos, coneguts i bons fabricants de les monedes de re...