Fa un parell de setmanes, a principis de Desembre, varem veure els bombons Lindor, que valen un ull de la cara i per sorpresa, no eren ni de bon tros el que m'esperava d'ells. Potser hauria d'haver focalitzat més als sabors que se que m'agraden. Així ho he fet amb els bombons Witor's.
A un dels Aldi que han obert fa poc hi tenen aquestes taules entre passadissos on hi ha productes tirats de preu. Ofertes o liquidacions, no ho se, però en aquell moment estaven posant dos tipus de bosses de bombons Witor's, la versió Classic i la Speciality, al final em vaig decantar per la segona, el bombó de Cappuccino l'havia de provar si o si.
Per qui no conegui aquest bombons, el de llet porta un farcit de pasta Stracciatella, que és un tipus de gelat elaborat amb xips de xocolata damunt una base de gelat cremós de llet. Evidentment no porta gelat a l'interior, però s'hi acosta una mica.
El de xocolata negra i el de Cappuccino, no podien portar Stracciatella i per tant, l'han substituit per una pasta de cacau amb boles de cereal que li dona una textura més llaminera i no tan enfagosa a la boca. Crec que és un dels motius pels quals funciona tant bé els bombons Ferrero i que vaig trobar a faltar als Lindt.
L'empresa que fa aquests bombons, d'un sabor i textures acceptables, és italiana i fundada al 1959 per Roberto Bonetti. El xocolater va obrir un obrador de bombons a Cremona, amb la idea de que fossin consumits diàriament (això és força nou, normalment penses els bombons per compartir en moments puntuals, però mai et planteges menjar dos bombons després de dinar amb la mateixa naturalitat que fas un tallat o una peça de fruita). L'empresa va fer un creixement a partir d'un bombó farcit de cirera i d'allà no ha parat. Avui dia és una màquina que exporta a 70 països amb una producció anual de 36.000 tones.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada