Ep, 560 entrades no es fan cada dia. (Hauríem de descomptar d'aquí les entrades a notícies i a les rareses). Igualment, m'he menjat més de 500 productes diferents en 5 anys i escaig... i segons el metge, encara podria seguir així. Tot plegat, perquè sempre cal trobar un equilibri, no s'ha d'abusar ni menjar dolços cada dia (encara que sigui només un simple caramel).
Per això us volia portar a la Xina d'una manera molt diferent a com ens ha arribat aquests últims anys, amb uns caramels més a prop de la medicina que del dolç. No és cap descobriment, aquí a casa tenim molts exemples amb la regalèssia o els caramels amb herbes i mel, però si que és estranys els sabors amb què estan fets. El primer, és de nesprer (o micaco per alguns catalans), un sabor que ja és molt dolç per si sol i una gran font de vitamina A. Encara que no s'aprecii gaire a la foto, és un caramel molt clar i ataronjat. Deixa un regust molt dolç al coll, similar a quan menges un fudge.
L'altres està pensat pel coll o molèsties típiques provocades per petits refredats, és un sabor que m'ha agradat però no us se dir de què coi és. Algú ho sap? Potser interpretant els caràcters de l'embolcall?
Xiamen Eagle Don Pharmaceuticals Co., més conegut com Eagledon, va néixer al 2001 per donar resposta a la necessitat de tenir productes saludables a l'abast del poble xinés. Una bona sel·lecció de científics i investigadors van catapultar l'empresa a una de les més importants del país en alimentació saludable i dels pioners en l'agricultura Bio a Xina.
Per això us volia portar a la Xina d'una manera molt diferent a com ens ha arribat aquests últims anys, amb uns caramels més a prop de la medicina que del dolç. No és cap descobriment, aquí a casa tenim molts exemples amb la regalèssia o els caramels amb herbes i mel, però si que és estranys els sabors amb què estan fets. El primer, és de nesprer (o micaco per alguns catalans), un sabor que ja és molt dolç per si sol i una gran font de vitamina A. Encara que no s'aprecii gaire a la foto, és un caramel molt clar i ataronjat. Deixa un regust molt dolç al coll, similar a quan menges un fudge.
L'altres està pensat pel coll o molèsties típiques provocades per petits refredats, és un sabor que m'ha agradat però no us se dir de què coi és. Algú ho sap? Potser interpretant els caràcters de l'embolcall?
Xiamen Eagle Don Pharmaceuticals Co., més conegut com Eagledon, va néixer al 2001 per donar resposta a la necessitat de tenir productes saludables a l'abast del poble xinés. Una bona sel·lecció de científics i investigadors van catapultar l'empresa a una de les més importants del país en alimentació saludable i dels pioners en l'agricultura Bio a Xina.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada