Ah, gomes! Els jellies o els gelées (depèn del país), és una de les delícies més preuades en els dolços. Fer-los més saludables és un dels objectius que es marquen moltes empreses, però a vegades, la millor manera és buscar el gelé original al seu lloc d'origen: a Itàlia.
Un derivat de la fruta italiana, aquells quadrats amb polpa de fruita serien aquestes comes de Silagum, una empresa de Calàbria que aprofita dues de les fruites més cultivades a la zona amb la seva DO corresponent per farcir i fer els seus gelés. El resultat, és Le Preziose, una goma molt tova amb una intensitat de sabor molt gran. Això fa l'experiencia a l'hora de menjar una delícia.
El motlle emprat per donar forma aquesta goma de fruita, amb forma de petxina, és força habitual i em costaria veure un goma italiana que no entrés dintre de l'estàndard: un quadrat de poc gruix, una forma de monja de taronja o com els d'avui, una forma molt relacionat amb alguna forma orgànica. Oblideu-vos de gomes amb forma de cercles i rectangles. Silagum ho ha sabut fer bé aquests pocs anys de trajectòria, nascuda al 1993 per demostrar que al sud d'Itàlia també es poden fer gomes i dolços a l'alçada de grans productes. Una delícia!
Un derivat de la fruta italiana, aquells quadrats amb polpa de fruita serien aquestes comes de Silagum, una empresa de Calàbria que aprofita dues de les fruites més cultivades a la zona amb la seva DO corresponent per farcir i fer els seus gelés. El resultat, és Le Preziose, una goma molt tova amb una intensitat de sabor molt gran. Això fa l'experiencia a l'hora de menjar una delícia.
El motlle emprat per donar forma aquesta goma de fruita, amb forma de petxina, és força habitual i em costaria veure un goma italiana que no entrés dintre de l'estàndard: un quadrat de poc gruix, una forma de monja de taronja o com els d'avui, una forma molt relacionat amb alguna forma orgànica. Oblideu-vos de gomes amb forma de cercles i rectangles. Silagum ho ha sabut fer bé aquests pocs anys de trajectòria, nascuda al 1993 per demostrar que al sud d'Itàlia també es poden fer gomes i dolços a l'alçada de grans productes. Una delícia!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada