Passa al contingut principal

Sun Rice: Classic & Crunchy


Sun Rice, és el naming i disseny més fresc que vaig descobrir a la fira ISM.
No coneixia Rübezahl Schokoladen, l'empresa de Dettinger unter Teck (prop de Stuttgart) que ho fabrica i ven, i he de confessar que em va sorprendre molt.


El primer producte, és el ells anomenen "Classic" i és bàsicament xocolata amb llet i arrós inflat, totes dues coses prou bones, i la xocolata va ser una sorpresa, perquè com sabeu alguns que em porteu llegint fa temps, no sóc gens partidari a la xocolata amb llet, massa dolça. Però el Sun Rice sembla que ho combina prou bé, fet que juntament amb la textura i el gruix adequat, el fan un bon snack per menjar entre àpats. (Bàsicament seria per berenar o post sopar). Un altre punt a remarcar, és que és d'aquells productes que deixen "rastre", que un cop acabat de menjar encara tens els sabor a la boca durant una bona estona.


L'altre Sun Rice, és el Crunchy, que és de xocolata de cacau (aquesta si que m'agrada, espectacular) i el cruixent era d'arròs inflat i cereal. En el meu cas, la proporció de cereal respecte l'arrós era, aproximadament, d'un 20%, és tan poc que no se què pensar... si ja és així de discret o per mala sort em va tocar una peça que en tenia poc. De totes maneres, el canvi o diferència real, no és en la textura i el sabor sinó en la xocolata, i crec que guanya per molt, la de crema de xocolata.


I per acabar, mirant a la web, he vist que hi ha unes varietats "summer" que tinc moltes ganes de provar ara que d'aquí un mes i escaig tindrem la calor i el bon temps, especialment, vull aconseguir l'"exòtic"... crec que em poden sorprendre més del que ja ho han fet.

Bossa dels "Sun Rice" summer edition, treta del Facebook de l'empresa


Grup de visitants a la fàbrica. Sóc molt fan de les fotos a les cadenes de producció!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Palitos Oka Loka

Al desembre de l'any passat parlava de la colombiana Super i el seu Magic Mix , un sobre d'aquests que pal per anar llepant i fer servir com a eina per menjar la pols que hi ha al fons. Segur que n'heu vist perquè durant uns quants anys va ser molt popular i segur que ara també n'hi deu haver a les botigues. Que recordi ara mateix, l'última vegada que en vaig comprar tenia un peu com a caramel per enganxar-hi la pols. Molt curiós i higiènic, hehehe. Però si això de convertir-vos en un os formiguer no és el que busqueu, els de Super també tenen uns Palitos que són uns fantàstics i innovadors fideus de colors de poc més d'un centímetre en cinc sabors diferents que són gaire clars, menys el groc que és llimona... la resta crec que són sabors sud americans, tipus guaiaba , mango , etc. De nou, crec que l'envàs, la tipografia grafitera de la marca Oka Loka i la composició dels elements queda totalment relacionat amb el públic juvenil a qui va dirigit. ...

Caramels farcits de mel Woogie

Tornem a parlar de caramels de mel. Un clàssic al bloc, com sabeu, després de parlar dels farcits de Gerio (el gran i el petit ), els que importa Arcor sota el nom de Misky , els francesos de Culture Miel ara tocaria una versió de l'est. El caramel farcit italià ve embolicat en doble llaç, i d'un color molt clar. Vistós i elegant amb la informació mínima que s'exigeix a un producte d'aquestes característiques: Honey filled . Un filled que, de tots els que hi ha a la bossa de 225 grams, pocs compleixen el que considero un bon farcit. D'haver-n'hi, n'hi ha, tot s'ha de dir, però no suficient per repetir o recomanar-vos-el. Crec que he comentat alternatives al bloc que poden estar més a l'altura d'un caramel de mel. Llàstima, perquè us ho dic amb sinceritat, la presentació d'aquests caramels és per treure's el barret. Woogie , és una marca de la distribuïdora austríaca Gunz . Només cal veure la seva web per veure ...

Pastilles de regalèssia Ga-Jol

Acabem la setmana a Dinamarca, i endevineu què? Si, correcte, un sabor de regalèssia. Què esperàveu si no? Hehehe. Doncs igual que la seva ex-colònia (Islàndia), la regalèssia mentolada, amb xocolata, molt amargant amb altres elements és el seu must . No tinc gaire clar quin seria el nostre sabor... la cirera? Per allò de la piruleta Corazón i perquè sol ser un sabor molt similar a la maduixa però més intens, o potser la menta i l'eucaliptus? Segueixo sense tenir-ho massa clar. El que si que no compraria diàriament per sabor, és aquest classic de Ga-Jol, i això que aquestes llenties dolces i amargants, per mida i textura, em sembla fantàsticament bo i divertit. Però ja he vist a la web que hi ha una bona colla de sabors. Que no donc res per perdut i que segur que trobo el meu gust del Sant Grial . Ga-Jol avui dia forma part del Toms Gruppen però havia funcionat coma a empresa independent des del 1933. Són els més famosos, coneguts i bons fabricants de les monedes de re...