No sóc gaire amant dels Fudges, la majoria se m'enganxen a les dents o tenen un sabor pèssim basat ens pastes i rampoines que només serveixen per "engrandir" el producte i sense tocar el preu final. Però després de la visita al ISM, he de confessar que n'hi han de força bons, però com sempre, no els he pogut trobar a prop de casa. Els que us ensenyo a la imatge es diuen Golightly i són sense sucre. Si no vaig errat, Golightly és una marca de Hillside Candy, una empresa de New Jersey (EUA) fundada al 1980 i a part de la línia Golightly (sense sucre) també treballa amb caramels orgànics (GoNaturally) i els tradicionals amb sucre (Hellside Sweets). Podeu donar un cop d'ull a la seva web aquí, però ja us avanço que té una estètica molt retro... però té uns icones de twitter i facebook molt "moderns".
Desconec totalment si el nom "Golightly" dels Fudge prové de la Holly Golightly, aquell personatge de ficció creat per Truman Capote a la novel·la "Breakfast in Tiffany's" (traduit al català sota el nom "Esmorzar amb diamants" brrr....). Però us mentiria si no us digués que espero una deixeble de l'Audrey Hepburn encarnant de nou aquest personatge i convidant-nos als espectadors a menjar Fudge's sense sucre.
Desconec totalment si el nom "Golightly" dels Fudge prové de la Holly Golightly, aquell personatge de ficció creat per Truman Capote a la novel·la "Breakfast in Tiffany's" (traduit al català sota el nom "Esmorzar amb diamants" brrr....). Però us mentiria si no us digués que espero una deixeble de l'Audrey Hepburn encarnant de nou aquest personatge i convidant-nos als espectadors a menjar Fudge's sense sucre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada