Passa al contingut principal

"Ecs" que bo!

Una de les coses que també acostuma a fer sovint, és, com molta gent fa: passar l'estona d'un clic a un altre. No vull entrar en si és dolent o no, perquè hi ha moltes maneres de perdre el temps al món, i practicant el clicking he trobat moltes coses interesants.

Una d'elles, va ser trobar-me amb el bloc/web candyaddict.com, que acostuma a tenir uns Top 10 molt i molt ben currats. Destaco el top 10 de caramels grollers, amb uns inspirats a la cera de les orelles, la brutícia dels dits del peu o un que ja deveu conèixer perquè el vaig pujar a una carpeta del grup del facebook, el WC amb escombreta per anar "menjant". Tot plegats, per fer uns quants "ecs" ben dolços.

"Cera d'orelles"... segur que t'entra moltes ganes de menjar-ne!

 Recordeu els Laffy taffy de Nestlé? La versió de cera de les orelles de Wonka.

Una altra versió del WC, podeu veure una versió en rosa brillant aquí.

"Haggis de goma". El haggis és el plat típic escocès més conegut. Consisteix en un pesat empapussat que se serveix tradicionalment amb puré de neeps i tatties, és a dir, de colinap ipatates. De vegades es serveix sencer (és com una botifarra negra, curta i gruixuda) o d'altres esmicolada, sense la pell que l'envolta.

L'altre, és The Sassy Pepper, on destaco com fer unes dents postisses i pals per les orelles comestibles. Ho proposen com a plats per menjar durant Tot Sants, però jo de vosaltres ho posaria a taula un dia normal i aviam com reacciona la gent.


Alerta també amb la selecció de IT, alguns també són a la web de candyaddict, però les imatges són més grans i la pàgina és més fàcil de navegar.



Per acabar, de tant en tant podeu donar un cop d'ull també a Trend hunter, que conté molta informació d'últimes tendències, però jo només segueixo la secció del menjar.

Pasta amb colorants per simular que està "florit".

Burilles de xocolata servits en un cendrer de vidre.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Palitos Oka Loka

Al desembre de l'any passat parlava de la colombiana Super i el seu Magic Mix , un sobre d'aquests que pal per anar llepant i fer servir com a eina per menjar la pols que hi ha al fons. Segur que n'heu vist perquè durant uns quants anys va ser molt popular i segur que ara també n'hi deu haver a les botigues. Que recordi ara mateix, l'última vegada que en vaig comprar tenia un peu com a caramel per enganxar-hi la pols. Molt curiós i higiènic, hehehe. Però si això de convertir-vos en un os formiguer no és el que busqueu, els de Super també tenen uns Palitos que són uns fantàstics i innovadors fideus de colors de poc més d'un centímetre en cinc sabors diferents que són gaire clars, menys el groc que és llimona... la resta crec que són sabors sud americans, tipus guaiaba , mango , etc. De nou, crec que l'envàs, la tipografia grafitera de la marca Oka Loka i la composició dels elements queda totalment relacionat amb el públic juvenil a qui va dirigit. ...

Caramels farcits de mel Woogie

Tornem a parlar de caramels de mel. Un clàssic al bloc, com sabeu, després de parlar dels farcits de Gerio (el gran i el petit ), els que importa Arcor sota el nom de Misky , els francesos de Culture Miel ara tocaria una versió de l'est. El caramel farcit italià ve embolicat en doble llaç, i d'un color molt clar. Vistós i elegant amb la informació mínima que s'exigeix a un producte d'aquestes característiques: Honey filled . Un filled que, de tots els que hi ha a la bossa de 225 grams, pocs compleixen el que considero un bon farcit. D'haver-n'hi, n'hi ha, tot s'ha de dir, però no suficient per repetir o recomanar-vos-el. Crec que he comentat alternatives al bloc que poden estar més a l'altura d'un caramel de mel. Llàstima, perquè us ho dic amb sinceritat, la presentació d'aquests caramels és per treure's el barret. Woogie , és una marca de la distribuïdora austríaca Gunz . Només cal veure la seva web per veure ...

Pastilles de regalèssia Ga-Jol

Acabem la setmana a Dinamarca, i endevineu què? Si, correcte, un sabor de regalèssia. Què esperàveu si no? Hehehe. Doncs igual que la seva ex-colònia (Islàndia), la regalèssia mentolada, amb xocolata, molt amargant amb altres elements és el seu must . No tinc gaire clar quin seria el nostre sabor... la cirera? Per allò de la piruleta Corazón i perquè sol ser un sabor molt similar a la maduixa però més intens, o potser la menta i l'eucaliptus? Segueixo sense tenir-ho massa clar. El que si que no compraria diàriament per sabor, és aquest classic de Ga-Jol, i això que aquestes llenties dolces i amargants, per mida i textura, em sembla fantàsticament bo i divertit. Però ja he vist a la web que hi ha una bona colla de sabors. Que no donc res per perdut i que segur que trobo el meu gust del Sant Grial . Ga-Jol avui dia forma part del Toms Gruppen però havia funcionat coma a empresa independent des del 1933. Són els més famosos, coneguts i bons fabricants de les monedes de re...