Una de les coses que també acostuma a fer sovint, és, com molta gent fa: passar l'estona d'un clic a un altre. No vull entrar en si és dolent o no, perquè hi ha moltes maneres de perdre el temps al món, i practicant el clicking he trobat moltes coses interesants.
Una d'elles, va ser trobar-me amb el bloc/web candyaddict.com, que acostuma a tenir uns Top 10 molt i molt ben currats. Destaco el top 10 de caramels grollers, amb uns inspirats a la cera de les orelles, la brutícia dels dits del peu o un que ja deveu conèixer perquè el vaig pujar a una carpeta del grup del facebook, el WC amb escombreta per anar "menjant". Tot plegats, per fer uns quants "ecs" ben dolços.
L'altre, és The Sassy Pepper, on destaco com fer unes dents postisses i pals per les orelles comestibles. Ho proposen com a plats per menjar durant Tot Sants, però jo de vosaltres ho posaria a taula un dia normal i aviam com reacciona la gent.
Alerta també amb la selecció de IT, alguns també són a la web de candyaddict, però les imatges són més grans i la pàgina és més fàcil de navegar.
Per acabar, de tant en tant podeu donar un cop d'ull també a Trend hunter, que conté molta informació d'últimes tendències, però jo només segueixo la secció del menjar.
Una d'elles, va ser trobar-me amb el bloc/web candyaddict.com, que acostuma a tenir uns Top 10 molt i molt ben currats. Destaco el top 10 de caramels grollers, amb uns inspirats a la cera de les orelles, la brutícia dels dits del peu o un que ja deveu conèixer perquè el vaig pujar a una carpeta del grup del facebook, el WC amb escombreta per anar "menjant". Tot plegats, per fer uns quants "ecs" ben dolços.
"Cera d'orelles"... segur que t'entra moltes ganes de menjar-ne!
Recordeu els Laffy taffy de Nestlé? La versió de cera de les orelles de Wonka.
Una altra versió del WC, podeu veure una versió en rosa brillant aquí.
"Haggis de goma". El haggis és el plat típic escocès més conegut. Consisteix en un pesat empapussat que se serveix tradicionalment amb puré de neeps i tatties, és a dir, de colinap ipatates. De vegades es serveix sencer (és com una botifarra negra, curta i gruixuda) o d'altres esmicolada, sense la pell que l'envolta.
L'altre, és The Sassy Pepper, on destaco com fer unes dents postisses i pals per les orelles comestibles. Ho proposen com a plats per menjar durant Tot Sants, però jo de vosaltres ho posaria a taula un dia normal i aviam com reacciona la gent.
Alerta també amb la selecció de IT, alguns també són a la web de candyaddict, però les imatges són més grans i la pàgina és més fàcil de navegar.
Per acabar, de tant en tant podeu donar un cop d'ull també a Trend hunter, que conté molta informació d'últimes tendències, però jo només segueixo la secció del menjar.
Pasta amb colorants per simular que està "florit".
Burilles de xocolata servits en un cendrer de vidre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada