Régal’ad, són uns caramels tous amb colorants naturals, porten gelatina de procedència animal (per aquest motiu estan prohibits en certes religions), llet condensada en pols i regalèssia entre d’altres. A les bosses de 360 grams, com les que podeu veure a la foto, hi trobareu els gustos de cirera, gerds, llimona, albercoc i maduixa (encara que també he llegit que en fan de granadina, té de préssec i poma verda). Tots els caramels tous, tipus toffee de fruites, tenen una textura tova i molt suau. Els americans en diuen “very smooooothy”, doncs això, smoothissim.
Kréma va ser (encara n’és) una gran marca de la confiteria francesa, fundada el 1923 pel senyor Mollié a la ciutat de Vincennes. Més tard (1955), l’empresa es va fusionar una altra empresa confitera, també francesa: Hollywood (curiosament, aquesta fundada per un Americà que va participar al desembarcament de Normandia el 1944). Aquesta fusió fou significativa perquè poc després van aparèixer els Malabar, uns xiclets que vaig comentar fa relativament poc. El que va passar després és la història que sempre explico per aquí i que lamentarem moltíssim de cara al futur: empreses que engoleixen empreses per acabar sota el paraigua, a les ordres i directrius de Mondelēz.
Mint’ho, Batna, Régliss’Mint són altres productes de la marca que cal tenir en compte. De moment, en portem dos en un mes. Invasió francesa?
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada