Encara que el juliol i l’agost siguin un infern al Japó, jo hi tornaria cada any. Quina meravella de dolços que hi tenen! No me’n podria cansar mai, impossible. Per això avui hi tornem per veure un altre producte d’una de les millors empreses de dolços japonesa, la Meiji i les seves gomes.
Amb un gust de raïm increïble, o de Chardonnay, com els ha agradat batejar a ells (per la idea aquesta que tenen els asiàtics del fet que els francesos són quelcom superieur, hahaha, en fi) porten uns 2400 mg de col·lagen. Aquest producte és una molècula proteica en forma de fibra, present en tots els tipus de teixits conjuntius i aporten resistència a la tensió i flexibilitat. (Si voleu més coses, sempre teniu l’entrada de la Viquipèdia, recordeu-ho).
La textura gelatinosa que té a l’exterior és increïble, vull dir que no té aquella rigidesa de les gelatines d’aquí, sinó que té més una funció de membrana que cobreix un líquid a l’interior. Això ho notes de seguida a la primera mossegada. Un cop trencada la cobertura, el gel de l’interior es torna farinetes i entre dins el cos de manera espectacular. Què us he d’afegir? Com de ben parit és aquest doypack que els conté? Ho és, amb el seu punt kitsch, però hi és.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada