Heheheh, que no en quedaven més per comentar? I ara! recordem la llista: els famosos Dip Dip que si encara no heu provat us mereixeu un clatellot, els bastonets Miodelka, els Happy Cup de Gerio, els Nocilla sticks i l'Snack & Go de Ferrero. Afegim doncs, els Milly Gris & Ciocc al grup!
De tots els que he comentat, aquest ha agafat tanta volada que el posaria al primer de tot. Motiu? És sense gluten, sense lactosa i sense blat. I per si fos poc, la xocolata per xucar-hi els bastons de fècula de patata i arrós porta un 10% d'avellana. I tot, per un euro i mig. Potser m'he aixecat optimista però em sembla una ganga per, com a mínim, provar-lo un cop!
Dr.Schär és una empresa dedicada a la fabricació de productes alimentaris sense gluten. Segons la web, tot va començar el 1922 entre el Dr. A. Schär i l'empresari Untertrifaller amb una clara intenció de dedicar-se a la producció d'aliments sans, aquí encara el tema del gluten no estava enfocat. Va ser al 1981, de la mà d'Ulrich Ladurner, que apareix la primera sèrie de productes sense gluten i l'expanció real de l'empresa, primer a la gran bretanya amb la compra de l'empresa Nutrition Point (propietària de la marca Dietary Specials) i després a alemania amb la compra de la marca Glutano. L'adquisició va adquirir un aire de tradició, així com l'obertura de diferents centres de producció arreu d'Europa i Amèrica: Mevalia Low Protein, Glutafin, Trufree, Ceres-MCT i Gourmet Italia. Crec que no me'n deixo cap però, deu ni do, quin creixement!
De tots els que he comentat, aquest ha agafat tanta volada que el posaria al primer de tot. Motiu? És sense gluten, sense lactosa i sense blat. I per si fos poc, la xocolata per xucar-hi els bastons de fècula de patata i arrós porta un 10% d'avellana. I tot, per un euro i mig. Potser m'he aixecat optimista però em sembla una ganga per, com a mínim, provar-lo un cop!
Dr.Schär és una empresa dedicada a la fabricació de productes alimentaris sense gluten. Segons la web, tot va començar el 1922 entre el Dr. A. Schär i l'empresari Untertrifaller amb una clara intenció de dedicar-se a la producció d'aliments sans, aquí encara el tema del gluten no estava enfocat. Va ser al 1981, de la mà d'Ulrich Ladurner, que apareix la primera sèrie de productes sense gluten i l'expanció real de l'empresa, primer a la gran bretanya amb la compra de l'empresa Nutrition Point (propietària de la marca Dietary Specials) i després a alemania amb la compra de la marca Glutano. L'adquisició va adquirir un aire de tradició, així com l'obertura de diferents centres de producció arreu d'Europa i Amèrica: Mevalia Low Protein, Glutafin, Trufree, Ceres-MCT i Gourmet Italia. Crec que no me'n deixo cap però, deu ni do, quin creixement!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada