Caramels farcits! No feia res, no, que no en parlàvem (Woogie, Culture Miel, Misky, Nimm2, Gerio o Sallos, per anar refrescant la memòria). De fet, no m'esperava que aquest ho fos fins que l'he menjat. Amb un format més petit del que estic acostumat i un paper que recorda molt aquest primers mapes de les Amèriques i l'estètica que envolta tot el que està associat amb el descobriment del Nou Món.
I el caramel de cafè què Joan? Doncs ep, molt bo. Una gran sorpresa i crec que sí que repetiria. No tinc caramels farcits amb què comparar-ho, però de cafè recordo especialment els Kopiko i crec que estarien dins el grup de caramels que agafaria sovint. Si bé, el caramel indonesi és molt top i costa destronar-lo, sempre és bo anar provant d'altres de cafè per trencar la rutina.
Barnier? No em sona gens... Rondava l'any 1885 quan els germans Pierre i Marius Barnier varen crear la marca "Bonbons Suisses" seguint la manera suïssa de fer confits tradicionals. Cinc anys més tard els dos germans passen a anomenar-se "Bonbons Barnier" i poc després ja treuen al mercat el primer caramel embolicat. Avui dia l'empresa produeix anualment 500 tones de caramel a Rouen, a la capital de Normandia.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada