Fa molt de temps que vaig comentar l'existencia de les galetes Jules Destrooper. És, sens dubte, una marca que ha sabut mantenir la tradició amb petits retocs gràfics per mantenir-se actualitzada constantment. El que comento gràficament, també es pot veure en la producció dels aliments i en la cura del detall.
En aquest cas, la galeta ve farcida amb una xocolata molt bona. Al meu punt de cacau, que diríem, i que potser als amants de la xocolata amb llet desaprovaran, però per això hi ha altres marques que en fan de mésdolentes dolces. A sobre aquest recobriment, hi ha un decorat en forma de zig-zag que li dona el punt aquest artesanal. Que un es creuria si no fos perquè totes tenen el mateix grau de zig-zag, error i gruix. I clar, humanament, això és impossible.
Si us agrada la galeta aquesta, no podeu deixar passar l'oportunitat de provar el gofre rodó. El teniu aquí documentat i fotografiat. Ah, que m'oblidava, disculpeu per la baixa i dolenta resolució de les fotografies. -Lo siento, no volverá a ocurrir- que diria aquell que va gaudir d'un tro sense fotre ni brot.
En aquest cas, la galeta ve farcida amb una xocolata molt bona. Al meu punt de cacau, que diríem, i que potser als amants de la xocolata amb llet desaprovaran, però per això hi ha altres marques que en fan de més
Si us agrada la galeta aquesta, no podeu deixar passar l'oportunitat de provar el gofre rodó. El teniu aquí documentat i fotografiat. Ah, que m'oblidava, disculpeu per la baixa i dolenta resolució de les fotografies. -Lo siento, no volverá a ocurrir- que diria aquell que va gaudir d'un tro sense fotre ni brot.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada