Ves al contingut principal

Bubblicious panses de raïm

Ja fa temps vaig comentar els Bubblicious de pinya, però de la seva divisió al Japó. Encara els recordo perquè és de les poques vegades que he gaudit de debò la pinya en els dolços. Els d’avui també són un sabor una mica estrany, panses de raïm… de fet, desconec si seria millor dir-ne raïm directament. El que sigui, és una altra meravella de Bubblicious.


La marca, originariament produida per l’American Chicle Division de Warner Labert és ara (com ho vaig deixar anar l’última vegada) de Cadbury Adams, alhora de Mondelēz International . El producte, va ser llançat el 1977 per contrarestar l’èxit del Bubble Yum que fabricava un altre monstre dels dolços als EUA: The Hershey Company.


Com tot, Bubblicious ha anat introduït i experimentat amb sabors al llarg de la història, fins a 28 sabors dels quals 10, els ha deixat de fer. Els mateixos xiclets s’han fabricat amb farcit a dins (com si fossin uns Bubbaloo. De fet, totes dues marques són de Mondelēz International. Depèn del país, la marca que domina és una o una altra.) A tall d’anècdota, la marca bubblicious té el rècord Guiness del xiclet que més persones han fet servir per fer una bombolla, al mateix moment. Els fets van tenir lloc al Hall (Camp?) de Ozzie Smith (un camp de beisbol).

Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Coco Pops snack bar

Caixa de l'arròs amb xocolata

No em pregunteu perquè, però he trobat uns Coco Pops amb els textos en anglès i italià a Barcelona. Visca la globalització (bé, potser el fet que els immigrants número 1 de Barcelona són italians hi té alguna cosa a veure). La qüestió és que parlem dels populars Choco Krispies de tota la vida en format barreta per berenar o picar quan tens gana. Ja fa temps que corre pel mercat i els podeu comprar perfectament, però com que encara no tenia bloc no n’havia parlat.



La barreta és el mateix cereal que els que pots comprar en bossa per esmorzar, que a la mínima que s’hi acosta una mica d’humitat o líquid, l’arròs l’absorbeix sense pensar-s’ho. La base és d’una massa blanca que podria ser de tot menys xocolata, segur, però sabeu què, és bo. Deu portar les mil i una coses ensucrades que no recomana ningú menjar però, igual que el menjar ràpid, si no n’abuses, no té per què passar res.



Kellogg's es va fundar l'any 1898 de la ma de W.K. Kellogg i el seu…

Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?