Aquest caramel de l’ISM d’enguany. Encara vaig tirant de coses d’aquestes perquè em van donar un munt de caramels especialment del pavelló convidat: Turquia.
L’empresa que s’encarrega d’aquests caramels es diu SAHA CİKOLATA ŞEKERLEME SAN. TİC. LTD. ŞTİ., que a partir d’ara em referiré com a Sweet Saha i punt (només faltaria, hehehe). El caramel és dels que s’anomenen “dipositats”, aquí segur que n’heu vist perquè en fan Perfetti amb el nom de Golia Activ, Wrigley (Mars International) amb el nom de Solano o els Zero que recentment han importat de Grècia els bascos Agruconf. La diferència és que pots fer caramels amb acabats transparents però la resta és igual que un caramel normal. En aquest cas, els turcs ho deuen haver fet fer comoditat, ja que la transparència del caramel de cola és quasi nul·la, però el sabor i el paper tenen aquest aire pop vermell que és impossible confondre amb un caramel de maduixa o cirera. No és en absolut, cap meravella, però m’ha deixat el regust de cola una bona estona a la boca. Un producte interessant.
Ja fa temps que comento aquí que Turquía és un país que està pujant amb molta força a escala industrial per l’estabilitat d’algunes zones del país, però que alhora, té moltes mancances democràtiques i que tenen un vici inexplicable d’eliminar qualsevol rastre de cultura diferent de la marcada des de la capital: Ankara. I no generalitzo, parleu amb qualsevol Kurd i us farà cinc cèntims sobre les bondats del govern turc.
L’empresa que s’encarrega d’aquests caramels es diu SAHA CİKOLATA ŞEKERLEME SAN. TİC. LTD. ŞTİ., que a partir d’ara em referiré com a Sweet Saha i punt (només faltaria, hehehe). El caramel és dels que s’anomenen “dipositats”, aquí segur que n’heu vist perquè en fan Perfetti amb el nom de Golia Activ, Wrigley (Mars International) amb el nom de Solano o els Zero que recentment han importat de Grècia els bascos Agruconf. La diferència és que pots fer caramels amb acabats transparents però la resta és igual que un caramel normal. En aquest cas, els turcs ho deuen haver fet fer comoditat, ja que la transparència del caramel de cola és quasi nul·la, però el sabor i el paper tenen aquest aire pop vermell que és impossible confondre amb un caramel de maduixa o cirera. No és en absolut, cap meravella, però m’ha deixat el regust de cola una bona estona a la boca. Un producte interessant.
Ja fa temps que comento aquí que Turquía és un país que està pujant amb molta força a escala industrial per l’estabilitat d’algunes zones del país, però que alhora, té moltes mancances democràtiques i que tenen un vici inexplicable d’eliminar qualsevol rastre de cultura diferent de la marcada des de la capital: Ankara. I no generalitzo, parleu amb qualsevol Kurd i us farà cinc cèntims sobre les bondats del govern turc.
Stand de l'ISM 2015 / Imatge de la web de Sweet Saha
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada