Carambar són tota una institució a França, no només pel gust, sinó per les bromes de tall anglès que hi han impreses a l’interior: Iròniques i punyents. Agraden tant, que fa uns anys, la mateixa companyia va llançar un parell de notícies falses (tot coordinat pel director de màrqueting Magali Mirault) que van aixecar molta polseguera. El “catxe” de l’empresa va augmentar molt i la gent en va tornar a comprar (i segurament, comprar. No en tinc dades per dir-ho).
I què és el Carambar? Doncs un caramel tou amb un toc de cacau, de 8 centímetres i vuit grams. La seva massa no és gaire enganxosa i això els posa al grup de pastes toves que podeu menjar tranquilament si teniu la dentadura desordenada (hehehe). El gust d’avui però, és un sabor completament artificial: Atomic (un mix de Cola, gerds i cítrics) que pretén ampliar la varietat de sabors de la casa i arribar a un públic més ansiós a provar nous sabors, com per exemple, jo mateix.
Els seus orígens es troben el 1954 a Marcq-en-Barœul (Al nord de França, a Pas de Calais) a la mà de l’empresa Delespaul, una empresa creada el 1848 per Henri Victor Delespaul. Com passa sovint amb aquestes empreses, si no aguanten, acaben en mans de grans grups, en aquest cas, la tradicional cadena Cadbury, després Kraft Food fins al gegant alimentari Mondelēz International. Val a dir que a vegades, trobo un error associar aquest producte amb el gran monstre Mondelēz, no em pregunteu perquè, és una sensació i quan pugui, m’agradaria explicar-me millor. Mentrestant, podeu anar provant els diferents sabors de Carambar, que són bons!
I què és el Carambar? Doncs un caramel tou amb un toc de cacau, de 8 centímetres i vuit grams. La seva massa no és gaire enganxosa i això els posa al grup de pastes toves que podeu menjar tranquilament si teniu la dentadura desordenada (hehehe). El gust d’avui però, és un sabor completament artificial: Atomic (un mix de Cola, gerds i cítrics) que pretén ampliar la varietat de sabors de la casa i arribar a un públic més ansiós a provar nous sabors, com per exemple, jo mateix.
Els seus orígens es troben el 1954 a Marcq-en-Barœul (Al nord de França, a Pas de Calais) a la mà de l’empresa Delespaul, una empresa creada el 1848 per Henri Victor Delespaul. Com passa sovint amb aquestes empreses, si no aguanten, acaben en mans de grans grups, en aquest cas, la tradicional cadena Cadbury, després Kraft Food fins al gegant alimentari Mondelēz International. Val a dir que a vegades, trobo un error associar aquest producte amb el gran monstre Mondelēz, no em pregunteu perquè, és una sensació i quan pugui, m’agradaria explicar-me millor. Mentrestant, podeu anar provant els diferents sabors de Carambar, que són bons!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada