Com passa sovint per aquestes dates, cauen els primers refredats sense febre però amb una tos força molesta. Per aquesta tos, a les farmàcies s’han inventat mil remeis en formats pastilles meravelloses… però res, el millor i més barat és llepar un caramel amb mel.
Aquí al bloc n’hem comentat uns quants, els farcits de mel de Gerió, els Dol's de Cinfa, els Airz de Lusiteca, els Halls amb vitamines o uns que són del mateix país que parlarem avui: els Ricola amb herbes de la muntanya. Suissa és un país que ha sabut vendre molt bé el privilegiat entorn en què es troba, això li ha servit per donar un valor a tot allò que obté d’ella: les vaques i les herbes. Si, els caramels d’herbes són més bons si porten una bandera quadrada amb una creu blanca.
Aquests caramels durs d’herbes i mel s’anomenen Vitalp, que alhora, és el nom de l’empresa que els fabrica (juntament amb uns comprimits de dextrosa i pols per mesclar amb l’aigua per fer begudes). Vitalp però, forma part del grup Domaco (Doctor Med. Aufdermaur Company) un grup empresarial Suíss que inclou Belart Confiseur, Tiki, Dr.Dolittle’s (res a veure amb el veterinari negre que parla amb els animals) i XL Energy.
Jo personalment no he trobat aquests caramels tan llaminers com els altres, tant per l’efecte del paper exterior com el to de color del caramel. Per ser un caramel d’herbes i mel l’he trobat molt fosc, d’un gust molt fort i amarg que no m’encaixa gens a un caramel. Serà una qüestió de tradicions i per això presenta una textura tan negre, però no és pas el meu tipus preferit de caramels. Ben segur que prefereixo tirar d’altres més nostrats que no són pocs.
Aquí al bloc n’hem comentat uns quants, els farcits de mel de Gerió, els Dol's de Cinfa, els Airz de Lusiteca, els Halls amb vitamines o uns que són del mateix país que parlarem avui: els Ricola amb herbes de la muntanya. Suissa és un país que ha sabut vendre molt bé el privilegiat entorn en què es troba, això li ha servit per donar un valor a tot allò que obté d’ella: les vaques i les herbes. Si, els caramels d’herbes són més bons si porten una bandera quadrada amb una creu blanca.
Aquests caramels durs d’herbes i mel s’anomenen Vitalp, que alhora, és el nom de l’empresa que els fabrica (juntament amb uns comprimits de dextrosa i pols per mesclar amb l’aigua per fer begudes). Vitalp però, forma part del grup Domaco (Doctor Med. Aufdermaur Company) un grup empresarial Suíss que inclou Belart Confiseur, Tiki, Dr.Dolittle’s (res a veure amb el veterinari negre que parla amb els animals) i XL Energy.
Jo personalment no he trobat aquests caramels tan llaminers com els altres, tant per l’efecte del paper exterior com el to de color del caramel. Per ser un caramel d’herbes i mel l’he trobat molt fosc, d’un gust molt fort i amarg que no m’encaixa gens a un caramel. Serà una qüestió de tradicions i per això presenta una textura tan negre, però no és pas el meu tipus preferit de caramels. Ben segur que prefereixo tirar d’altres més nostrats que no són pocs.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada